Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ο κ Μπαρτζιώκας και οι κλοπές νερού

Κλοπή νερού από τον ΝΟΙ κατήγγειλε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΙ κ. Μπαρτζιώκας, …κομίζων γλαύκα εις Αθήνας!
Το απέδωσε στην προηγούμενη δημοτική αρχή που δεν έκανε σωστή καταμέτρηση.
Μάλιστα είπε και κάτι πολύ σωστό ο Πρόεδρος: “Όπως ο φτωχός συμπολίτης  πληρώνει το νερό που καταναλώνει, έτσι πρέπει να κάνουν οι πάντες”.
Κατόπιν τούτου είμαστε βέβαιοι ότι  θα κάνει το ίδιο και με πολλές άλλες περιπτώσεις παράνομης υδροδότησης που αφορούν τα γήπεδα της περιοχής που έχουν χόρτο και δεν πληρώνουν ούτε ένα ευρώ.
Παράδειγμα το γήπεδο της Νεοκαισάρειας,  του χωριού του αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΙ, που όπως θα τον πληροφόρησε ασφαλώς ο κ. Μάντζιος, ποτίζεται παράνομα από την εποχή που ήταν δήμαρχος στο Δήμο Ανατολής ο κ.Εμμανουηλίδης και ύστερα θα ελέγξει όλα τα γήπεδα, που ομολογουμένως για να συντηρηθεί το χόρτο τους καταναλώνουν χιλιάδες αμέτρητα κυβικά νερού.
Είμαστε βέβαιοι ότι θα αρχίσει από την Νεοκαισάρεια- Μπάφρα την καμπάνια του, για να πληρώνουν όλοι νερό ο κ. Μπαρτζιώκας και μάλιστα θα έχει το θάρρος να κατονομάσει όλους τους υπεύθυνους που πέρασαν από τον Οργανισμό, που διοικεί με στιβαρό χέρι και που ακολουθούσαν αυτή την πολιτική, που ήταν σε βάρος της ΔΕΥΑΙ, τουτέστιν θα αναφερθεί στους κκ.Γκόντα, Φίλιο, Δημήτρη  Θεμελή κλπ και όχι μόνο σε αυτούς που διαδέχτηκε.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *