Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Εγκληματική ανευθυνότητα


Για τα τρία περιστατικά Σέρβων τουριστών που νόσησαν στη Χαλκιδική ειπώθηκε πως όλα βαίνουν καλώς και νοσηλεύονται στο τοπικό ξενοδοχείο καραντίνας. Όμως τέτοιο ξενοδοχείο δεν υπήρχε στη Χαλκιδική και οι τουρίστες που νοσούσαν επέστρεψαν οδικώς στη χώρα τους.

Ανάλογα περιστατικά πυκνώνουν διαρκώς, ενώ η επιτροπή εμπειρογνωμόνων είναι εξαφανισμένη και ο ΕΟΔΥ αυτοσχεδιάζει.

Η κυβέρνηση φαίνεται πως επαναπαύεται στις δάφνες καλής διαχείρισης του πρώτου κύματος της πανδημίας, έχει κάνει στην άκρη τους επιστήμονες και αδιαφορεί προκλητικά για όσα συμβαίνουν αυτές τις μέρες στον πλανήτη, θυσιάζοντας τα πάντα στο βωμό προσέλκυσης τουριστών.

Στις επιπόλαιες και ασυλλόγιστες ενέργειες συγκαταλέγεται και η τακτική του πρωθυπουργού να μη φοράει μάσκα, αντιγράφοντας τον Ντόναλτ Τράμπ. Όμως η χτεσινή επίσκεψή του στο Κέντρο Προστασίας Παιδιών «Η Μητέρα», όπου αγκάλιαζε βρέφη χωρίς καμιά προστασία, υπερβαίνει το χαρακτηρισμό του ασυλλόγιστου ή του επιπόλαιου.

Πρόκειται κυριολεκτικά για εγκληματική ανευθυνότητα..

 ygeianet

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *