Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΚΙΝΑΛΛ Ιωαννίνων: Έχω ένα μυστικό, που όμως το ξέρουν όλοι και πώς να σας το πω!

  

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση!

 Έτσι και η περίπτωση των κκ Ελισάφ, Καχριμάνη και Γιάτσου, που για ακόμη φορά εξέδραμον στην ύπαιθρο, χθες στην έρημον από κατοίκους Βάξια, συνοδευόμενοι από γνωστούς αυτοδιοκητικούς της ΝΔ στο Νομό αλλά και εκτός αυτού, με την παρουσία μάλιστα του γραμματέα της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων, κ Τζαρούχη.
Στην γαλάζια αυτή Ιουλιανή σύναξη των δεξιών χωροφυλάκων -που τάχα έγινε, σύμφωνα με τον υπεύθυνο να απαντά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αντιδήμαρχο, κ. Αϊβατίδη, για την υδροδότηση της Βάξιας, που όμως έπαψε να κατοικείται από το 1969- παραβρέθηκε και ο εκ του ΚΙΝΑΛ αντιδήμαρχος κ. Πήχας, συνοδεύοντας τον επίσης Κιναλίτη κ Ελισάφ.
Βέβαια από τις εκλογές στον ΦΟΔΣΑ η παράταξη Ελισάφ συμπορεύεται με την παράταξη της ΝΔ στον ίδιο χώρο.
Το γεγονός όμως ότι Ελισάφ και Πήχας παραβρέθηκαν σε μια ακόμη αμιγώς Νεοδημοκρατική συγκέντρωση, που επαναλαμβάνεται τις τελευταίες εβδομάδες με διάφορα προσχήματα σε διάφορα μέρη για το πλασάρισμα του κ. Γιάτσου στην τοπική πολιτική σκηνή δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.
Ο καταγόμενος από την Ζίτσα κ.Γιάτσος και πουλέν του Θεοδωρικάκου, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες διεκδικεί πολιτικό ρόλο στα επόμενα χρόνια στα Γιάννενα και είναι φυσικό νεοδημοκρατικά στελέχη από το νομό αλλά και από τη γειτονική Κοζάνη να προμοτάρουν την περίπτωσή του είτε αυθορμήτως είτε ύστερα από άνωθεν εντολή.

Συμβαίνουν αυτά συχνά στην πολιτική. Αυτό που δεν συμβαίνει συχνά είναι στελέχη από άλλα κόμματα να συμμετέχουν σε τέτοιες προσπάθειες, όπως οι Ελισάφ και Πήχας.

Και το ερώτημα που γεννάται είναι, αν η τοπική ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, που σε όλους τους τόνους διακηρύττει το τελευταίο διάστημα τον αυτόνομο ρόλο του κόμματος απέναντι σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, συναινεί στην τακτική Ελισάφ- Πήχα;

Πολύ θα θέλαμε να μάθουμε τη θέση της και μάλιστα θα ήταν καλό να πληροφορηθούν τα μέλη και οι φίλοι του ΚΙΝΑΛ, ποια είναι η θέση της τοπικής ηγεσίας για το ζήτημα αυτό, που άπτεται της αξιοπιστίας του κόμματος.


σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *