Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Αγανάκτηση προκαλεί στη ΝΔ άρθρο του Μωυσή Ελισάφ για την επανάσταση του 21

Έντονη είναι η δυσαρέσκεια των εθνικιστικών κύκλων της ΝΔ  και όχι μόνο για το άρθρο του Μωυσή Ελισάφ που δημοσιεύεται στα ΝΕΑ του Σαββάτου με τίτλο “200 χρόνια από την παλιγγενεσία” (πατήστε ΕΔΩ).
Η αγανάκτηση των κύκλων αυτών δεν αφορά μόνο τις γενικότερες φιλοσοφικές αναφορές του αρθρογράφου αλλά και το γεγονός ότι ο Εβραίος στο θρήσκευμα δήμαρχος αφιερώνει μια μόνο λέξη  για το ρόλο που έπαιξε στην επανάσταση η θρησκεία  και  μάλιστα χωρίς να την κατονομάζει “Ηταν ένα «εμείς» που επωάστηκε κάτω από τον άγραφτο συνταγματικό χάρτη
που διαμόρφωσαν η θρησκεία, η γλώσσα, τα ήθη και τα έθιμα…”, ενώ κατά τους ίδιους κύκλους  μεγαλύτερη είναι η αναφορά στον …Δαυίδ και τον Γολιάθ!
Σημειώνεται ότι ο Μωυσής Ελισάφ είναι ένας δήμαρχος που αν και δεν τον στήριξε επίσημα η ΝΔ, σήμερα αποτελεί την αιχμή του δόρατος της πολιτικής Θεοδωρικάκου στην Τ. Αυτοδιοίκηση και τέτοια άρθρα προσβάλλουν τα ιερά και όσια της παράταξης της Δεξιάς.
Πάντως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σύντομα θα υπάρχει απάντηση από την ομάδα Σαμαρά, που διαπαιδαγωγήθηκε με το  ό,τι το 21 οι Έλληνες αγωνίστηκαν “για του Χριστού την πίστιν, την Αγίαν και της πατρίδος την ελευθερίαν” και όχι για τις δοξασίες του κ. Ελισάφ…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *