Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
σχόλια

Πριν από αυτόν το χάος!

Σχολιάζει ο Στέφανος Καραμούτσιος
“Το μέλλον λοιπόν της πόλης βρίσκεται στα χέρια μας: Του υπευθύνου δημάρχου, των αιρετών αντιπροσώπων, αλλά και των δημοτών. Με το ισχύον εκλογικό σύστημα υπάρχει το παράδοξο: οι δημότες εξέλεξαν τον πρώτο πολίτη, που εξ ορισμού αναλαμβάνει και την ευθύνη και λογοδοτεί στους πολίτες, χωρίς την απαραίτητη πλειοψηφία. Για την άρση αυτής της θεμελιώδους αντίφασης χρειάστηκαν και χρειάζονται διορθωτικές κινήσεις”, γράφει σε άρθρο του στον Ηπειρωτικό Αγώνα που δημοσιεύτηκε χθες ο Μωυσής Ελισάφ με τον τίτλο “Ξεκινώντας από το μηδέν…”
Δεν θα κρίνουμε τις φιλοσοφικές αναζητήσεις του δημάρχου, γιατί από την εποχή του Κικέρωνα πέρασαν αιώνες, τα πολιτεύματα άλλαξαν, οι άνθρωποι από δούλοι έγιναν ελεύθεροι, ζούμε σε αστικές δημοκρατίες και όσες από αυτές σέβονται τους πολίτες τους, έχουν καθιερώσει εκλογικά συστήματα απλής αναλογικής, που φέρνουν τον εξορθολογισμό στην λαϊκή βούληση και η ενός ανδρός αρχή ανήκει πια στο παρελθόν, αφού απαιτούνται συναινέσεις και συγκλίσεις.
Πέρασε ένας χρόνος και ο κ. Ελισάφ δεν αντελήφθη ή καλύτερα προσποιείται ότι δεν αντιλήφθηκε τους όρους του δημοκρατικού παιχνιδιού με τους οποίους έγιναν οι περσινές εκλογές και τους οποίους αποδεχόμενος, έλαβε μέρος και τώρα ζητά διορθωτικές κινήσεις!
Διορθωτικές κινήσεις στη λαϊκή ετυμηγορία μόνο τα αυταρχικά καθεστώτα έκαναν και κάνουν με πιο πρόσφατη περίπτωση την επταετή δικτατορία που τόσα δεινά επέφερε τη χώρα μας.
Αν χρειάζονται διορθωτικές κινήσεις κάπου, αυτές αφορούν τη στάση και τη νοοτροπία του δημάρχου, που πρέπει να αντιληφθεί ότι για να “διοικήσει” το δήμο, πρέπει να σεβαστεί το δημοτικό συμβούλιο που είναι το ανώτατο όργανο του δήμου και το οποίο με τις διορθωτικές κινήσεις που εισηγήθηκε στον Θεοδωρικάκο και πέτυχε, το μετέτρεψε σε οιονεί συμβουλευτική επιτροπή του Παπαδόπουλου.
Εκτός και αν δεν αρκεί αυτό και επιθυμεί την πλήρη κατάργησή του.
Αλλά και ο τίτλος του άρθρου, “ξεκινώντας από το μηδέν…” προδίδει την δημοκρατική αναπηρία του δημάρχου και όλα τα επιχειρήματα περί του “ορθού”, που αποπνέουν φασίζουσες αντιλήψεις έχουν την ποιότητα των υλικών ενός άλλου “ορθού” που δεν είναι άλλο παρά το ορθό έντερο, που έχει μελετήσει ο κ Ελισάφ και φαίνεται ότι τον έχουν επηρεάσει και στις ιδεολογικές του αναφορές…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 16

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *