Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Κώστας Μπάρκας: Για την οικονομική ύφεση έχει απόλυτη ευθύνη η ΝΔ

«Έχουμε μπει σε ένα σπιράλ οικονομικής κρίσης και ύφεσης, που θα μας βρει ανέτοιμους, με ευθύνη της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, η οποία νομοθετεί τη μισή δουλειά- μισό μισθό, την ίδια στιγμή που καταγράφονται χιλιάδες απολύσεις, ειδικά στον τομέα του Τουρισμού» υπογράμμισε σε συνέντευξή του στον Ραδιοφωνικό Σταθμό Focus της Θεσσαλονίκης, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Νομού Πρέβεζας, Κώστας Μπάρκας. Για τον ίδιο, ένδειξη του όσων πρόκειται να ακολουθήσουν και των βαρών που θα επωμιστούν οι πολίτες, είναι η ομολογία από τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη, ότι για το 2020 η ύφεση υπολογίζεται στο 10%, όταν στη χειρότερη μνημονιακή χρονιά, το 2011, η ύφεση ανήλθε στο 8%.

Παράλληλα, ο κ. Μπάρκας επισήμανε ότι όλα όσα επιχειρεί να ανασύρει η Νέα Δημοκρατία, μέσω συνομιλιών, κασετών, κλπ, του κ. Παππά, δεν είναι τίποτε άλλο, παρά μια μεθόδευση, που η ίδια επιχειρεί, ώστε να αποτρέψει τη συζήτηση, αφενός, από την απόλυτη ευθύνη που φέρει για την τεράστια οικονομική ύφεση που πλήττει τη χώρα και που οφείλεται κατά κύριο λόγο στις πολιτικές της, αφετέρου από την ανάγκη διερεύνησης του σκανδάλου της Novartis, που ενώ σε όλο τον κόσμο υπάρχει έλεγχος των πράξεων της εταιρείας, για τη Νέα Δημοκρατία και το ΚΙΝ.ΑΛ, είναι «σκευωρία» και όχι σκάνδαλο. «Ο κ. Παππάς έχει απαντήσει στο σύνολο των αιτιάσεων της κυβέρνησης και των κυβερνητικών Βουλευτών. Υπάρχει διάχυση δηλητηρίου στην πολιτική ζωή της χώρας και έχει η Νέα Δημοκρατία την ευθύνη για αυτό. Παρά το γεγονός ότι υπάρχει έλεγχος για τις πράξεις της Novartis σε όλο τον κόσμο, παρά το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή φέρεται να ελέγχονται τρία πολιτικά πρόσωπα για το σκάνδαλο Novartis, η Νέα Δημοκρατία και το ΚΙΝ.ΑΛ, το θεωρούν «σκευωρία» και όχι σκάνδαλο. Τώρα προσπαθεί να στρέψει τα μάτια των πολιτών αλλού, γιατί έχει καταρρεύσει το αφήγημά της. Η Νέα Δημοκρατία έστησε μια Προανακριτική για τον πρώην Αναπληρωτή Υπουργό Δικαιοσύνης, τον κ. Παπαγγελόπουλο. Η Νέα Δημοκρατία φέρει την απόλυτη ευθύνη για το γεγονός ότι η χώρα μας μπαίνει σε βαθιά οικονομική ύφεση και δεν κάνει απολύτως τίποτα. Επιπλέον, έχει να απολογηθεί για το σκάνδαλο διασπάθισης δημόσιου χρήματος, για τα 20 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία με αδιαφανείς διαδικασίες και κριτήρια μοίρασε σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.» σημείωσε, κλείνοντας την τοποθέτησή του ο κ. Μπάρκας. 

 

Ακούστε αναλυτικά στον παρακάτω σύνδεσμο:

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *