Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Απορίες και εύλογα ερωτηματικά προκαλούν τα ενδιαφέροντα του κ. Ελισάφ

Απορίες και εύλογα ερωτηματικά προκαλούν τα ενδιαφέροντα του δημάρχου Ιωαννίνων.
Η αιτία που τα προκαλεί είναι το γεγονός ότι δεν παραβρέθηκε χθες σε μια σημαντική ημερίδα με τον τίτλο «Tο μέλλον των προστατευόμενων περιοχών στα πλαίσια του περιβαλλοντικού νόμου» , που διοργανώθηκε στα Παλιά Σφαγεία.
Ο Δήμαρχος Ελισάφ, αν και το θέμα αφορούσε  και τη λίμνη Παμβώτιδα, για την οποία υποτίθεται ότι ο δήμος ενδιαφέρεται πρωτίστως, απουσίασε επιδεικτικά.
Παραβρέθηκε όμως ο Δήμαρχος στο Αστυνομικό Μέγαρο σε μια κυβερνητική εκδήλωση που αφορούσε τον εξοπλισμό των ανδρών της Αστυνομίας και κάθισε πρώτο τραπέζι πίστα.

Δεν νομίζουμε ότι μπορεί να συγκριθεί η σημασία των δύο εκδηλώσεων και απορούμε, γιατί ο εξοπλισμός των αστυνομικών στις παραμεθόριες περιοχές κέρδισε το ενδιαφέρον του Δημάρχου σε σύγκριση με μια ημερίδα, που αφορούσε το μέλλον της πόλης.

Εκτός και αν η παρουσία της κυρίας Κεφάλα ήταν η αιτία που παραβρέθηκε, καθόσον δεν χάνουν ευκαιρία να παραβρίσκονται μαζί σε κάθε εκδήλωση τον τελευταίο καιρό.
Η μόνη δικαιολογία για την απουσία του Δημάρχου είναι, αν δεν προσκλήθηκε από τους οργανωτές και τότε η ευθύνη πάει σε αυτούς.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *