Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Φοβάται ο κ. Ελισάφ τον ιό της δημοκρατίας;

Η σημερινή συνάντηση στο φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου
Ενώ ο δήμαρχος αποφεύγει να ορίσει ημέρα συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, που έχει να συνεδριάσει εν ολομελεία από την προ κορωνοϊού  εποχή και οι αποφάσεις παίρνονται δια περιφοράς δεν γίνεται το ίδιο και με τις επιτροπές  του δήμου.
Παράδειγμα αποτελεί η σύμφωνα με ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής ” ευρεία συνάντηση με τους Προέδρους και εκπροσώπους Πολιτιστικών και Αθλητικών Συλλόγων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή” και που  πραγματοποιήθηκε σήμερα με πρωτοβουλία του Δήμου στο φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου.
Βασικό θέμα της συνάντησης ήταν η χρήση των γυμναστηρίων και των αιθουσών των σχολικών μονάδων.
Εκ μέρους του Δήμου στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Γιάννης Αϊβατίδης, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φιλιώ Νόκα, ο αντιπρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χρήστος Στουγιάννος και ο αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Βασίλης Γιαννάκης.
Με τα δεδομένα αυτά  προκύπτει πλέον η απορία που μόνο ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος του δημοτικού Συμβουλίου μπορεί να την λύσει.
Αφού δεν υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης του κορωνοϊού από την ευρεία σύσκεψη στο φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου, γιατί  υπάρχει κίνδυνος στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, αν ληφθούν τα ανάλογα μέτρα προστασίας;
Και αν η αίθουσα των συνεδριάσεων δεν πληρεί τις προϋποθέσεις ασφαλείας, γιατί δεν αναζητείται κάποιος από τους μεγαλύτερους χώρους που υπάρχουν στο δήμο μας πχ στο Πνευματικό Κέντρο ή στην αίθουσα Δ. Χατζή ή ακόμη και σε χώρους που υπάρχουν στα δημοτικά διαμερίσματα;
Αν το πρόβλημα της συνεδρίασης του Δημοτικού συμβουλίου δεν λυθεί άμεσα, τότε ας μας επιτραπεί να υποπτευθούμε, ότι ο Δήμαρχος δεν φοβάται τον κορωνοϊό αλλά τον ιό της δημοκρατίας σε ένα δημοτικό συμβούλιο, που δεν τον ευνοούν οι συσχετισμοί…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *