Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Εκαθάρη η ψυχή του Μπούρχα και ανεπήδησε έξω από το καθαρτήριο πυρ!

Ανακοινώθηκε  η λίστα με τα ΜΜΕ που έλαβαν την κρατική χρηματοδότηση και όπως θα δείτε, όσοι πατήσετε το προηγούμενο λινκ αλλά και τη σχετική φωτογραφία έπεσε παραδάκι σε πολλούς δημοσιογράφους με εισαγωγικά και χωρίς εισαγωγικά.
Στη λίστα αυτή, με τον αριθμό 711,φιγουράρει και το τοπικό σάιτ του Παναγιώτη Μπούρχα, που αποκαλεί όσους είναι με τον ΣΥΡΙΖΑ  με το όνομα – ζαίους και είναι πρότυπο αντικειμενικότητας και δεοντολογίας.
Στοιχεία βέβαια που δεν πληρεί ο Βαξεβάνης για τον Πέτσα και το Μητσοτακέϊκο. Εδώ να σημειωθεί ότι ο Βαξεβάνης είχε αποδείξει με στοιχεία, ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δεν ήταν συνεργάτης των ναζί αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.
Με τη βράβευση Μπούρχα, γιατί  ακριβώς για βράβευση  πρόκειται, δικαιολογείται και η συμπεριφορά του, που όταν κάποιος αναφέρεται στον ΣΥΡΙΖΑ πετάγεται σαν ελατήριο και αναφωνεί: ” Μα ο λαός έκρινε τον ΣΥΡΙΖΑ”!
Θυμίζει την ψυχή που κατά τον μοναχό Τέτζελ, αναπηδούσε στο καθαρτήριο των ψυχών, όταν έπεφτε το σχετικό παραδάκι  με τα ιντουλγκέντια στον Πάπα της Ρώμης.
«Μόλις ο ήχος του χρυσού νομίσματος ακουστεί πέφτοντας στον δίσκο, η ψυχή αναπηδάει έξω από το καθαρτήριο πυρ» έλεγε ο μοναχός και το ίδιο κάνουν και οι ψυχές των πιστών του νέου Μωυσή, όταν πέφτουν στην τσέπη τα ευρώπουλα…


Ρίτα Πουλακίδα, η δαιμόνια ρεπόρτερ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *