Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Όταν ο Ριζόπουλος “ξεσκεπάζει” την υποκρισία Καχριμάνη, Τζαφέα &σια

 

Ακροθιγώς

Ο Στέφανος Καραμούτσιος σχολιάζει την τοπική επικαιρότητα

Απασχολημένοι με τα του δήμου Ιωαννιτών, όπου γίνεται το έλα να δεις, αφήσαμε σχεδόν ασχολίαστα όσα συμβαίνουν στην περιφέρεια εδώ και μερικούς μήνες.
Μπορεί οι περυσινές εκλογές με την εκλογή Καχριμάνη με τρόπο εκκωφαντικό από τον πρώτο γύρο να προκάλεσαν, όπως ήταν φυσιολογικό, σοκ στους αντιπάλους του όμως εδώ και λίγο καιρό η αντιπολίτευση βρίσκει σιγά σιγά τον βηματισμό της.

Στα χέρια της Αντιπολίτευσης η διαμόρφωση της πολιτικής ατζέντας

Μπορεί ο κ. Καχριμάνης να είναι κυρίαρχος στο περιφερειακό συμβούλιο σε πολιτικούς συσχετισμούς, αφού διαθέτει την απόλυτη πλειοψηφία και μπορεί να παίρνει, όποιες αποφάσεις θέλει όμως στο ζήτημα της πολιτικής ατζέντας η αντιπολίτευση βρίσκεται συνεχώς ένα βήμα μπροστά και του δημιουργεί συνεχώς προβλήματα, εξ ου και ο εκνευρισμός του περιφερειάρχη, που το μόνο στήριγμά του είναι ο δήμαρχος Ιωαννίνων στη λογική του βάστα με να σε βαστώ να ανεβούμε στο βουνό…

Και αν άλλο είναι το βουνό του κ. Ελισάφ, το βουνό όμως του περιφερειάρχη είναι το Μέτσοβο, όπου επικρατεί μεγάλος προβληματισμός για τις ανεμογεννήτριες, που σχεδιάζεται να τοποθετηθούν εκεί.

Μια πίτα μα τι πίτα

Καταλυτικός παράγοντας για την πρωτοβουλία της αντιπολίτευσης σε διάφορα ζητήματα αναδεικνύεται ο επικεφαλής των Οριζόντων Ηπείρου Σπύρος Ριζόπουλος, που μετά το κόψιμο της πίτας το Γενάρη στην Φρόντζου Πολιτεία, παρουσία και των Ζάψα και Δημητρίου, είναι φανερό ότι είναι ένας διαφορετικός Ριζόπουλος.
Φαίνεται ότι το κόψιμο μιας πρωτοχρονιάτικης πίτας έδωσε τη δυνατότητα στον Σπύρο Ριζόπουλο να αποκτήσει τη μερίδα του λέοντος στην πίτα της Αντιπολίτευσης και αυτή τη μερίδα  την κρατά διαρκώς στα χέρια του μέχρι σήμερα.


Μια σειρά από πολιτικές κινήσεις,  η οργάνωση της παράταξης και οι προγραμματικές του επικαιροποιήσεις με την τελευταία παρουσία του (πατήστε ΕΔΩ)  δείχνουν έναν Ριζόπουλο πολύ πιο ώριμο και αποφασισμένο να διεκδικήσει αυτό που ο ίδιος πιστεύει ότι είναι ικανός να το πετύχει.

Ο καιροσκοπισμός του Περιφερειάρχη στην σέντρα


Το τελευταίο του, λοιπόν, επίτευγμα μέσα από την συνέντευξή του ήταν να ξεσκεπάσει τον καιροσκοπισμό των Καχριμάνη- Τζαφέα που είναι υπεύθυνοι που έφεραν τις ανεμογεννήτριες στο Μέτσοβο.
Έντρομος ο κ. Καχριμάνης σπεύδει μετά την συνέντευξη να απεκδυθεί των ευθυνών του και να δηλώσει ότι είναι προσωπικά αντίθετος ( λες και η παράταξή του θα μπορούσε να είχε άλλη άποψη) με την  τοποθέτηση των ανεμογεννητριών στο χωριό του, ενώ πριν λίγο καιρό ευθυγραμμιζόταν με το περιβαλλοντικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης, που δίνει τη δυνατότητα για τέτοιες επιχειρηματικές κινήσεις ακόμη και στα ιερά βουνά του Μετσόβου.
Βέβαια το ζήτημα των ανεμογεννητριών και των άλλων εναλλακτικών μορφών ενέργειας είναι σοβαρό με μια γκάμα απόψεων να συνηγορούν υπέρ ή κατά.
Μια από αυτές είναι και του ομότιμου καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ  Τάσιου (πατήστε ΕΔΩ), που δημοσιεύτηκε την Κυριακή στην Καθημερινή.
Εμείς μακράν από ιδεοληψίες και με γνώμονα τον πολιτικό ορθολογισμό θεωρούμε ότι σε τέτοια ζητήματα χρειάζεται σοβαρός σχεδιασμός και όχι πολιτικοί καιροσκοπισμοί.
Και η ατάκα του κ Ριζόπουλου στην τελευταία συνέντευξή του ότι οι Ορίζοντες Ηπείρου δεν θα γίνουν ούτε Ρομπέν των Δασών ούτε Ντόπερμαν σε ζητήματα του περιβάλλοντος, μας βρίσκει κατ’ αρχάς σύμφωνους.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *