Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΒΟΛΟΣ: Από τον Γεώργιο Καρτάλη στον Αχιλλέα Μπέο

Ο Βόλος, η πόλη με την πλούσια παράδοση, ταυτισμένη με τη ιστορία της  βιομηχανικής ανάπτυξης της χώρας αλλά και της ιστορίας του Ελληνικού εργατικού κινήματος, η πόλη όπου λειτούργησε το περίφημο Παρθεναγωγείο με εισηγητή τον Σαράτση και διευθυντή το Δελμούζο, που άφησε έντονα τα ίχνη του στην Ελληνική εκπαίδευση, αφού εκεί στις αρχές του 20ου αιώνα έγινε πράξη η πρώτη δοκιμή του Εκπαιδευτικού Δημοτικισμού, η πόλη στην οποία διατέλεσε δήμαρχος ο Γεώργιος Καρτάλης , μια από τις μεγαλύτερες πολιτικές προσωπικότητες της χώρας, αυτή η πόλη είναι τραγικό να βρίσκεται σήμερα  στα χέρια του Αχιλλέα Μπέου!
Εκεί, που κάποτε ακούγονταν ο ρηξικέλευθος πολιτικός λόγος του Καρτάλη, σήμερα ακούγονται οι άναρθρες  κραυγές ενός άξεστου και ανεκδιήγητου τύπου, δείγμα της πολιτικής και πολιτισμικής παρακμής της χώρας.
Ακούστε και βγάλτε συμπεράσματα:

Απόκαυκος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *