Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Το αυγό του φιδιού

Ακροθιγώς…

Σχολιάζει ο Στέφανος Καραμούτσιος

Παρακολουθώντας τη μονομαχία Μωυσή Ελισάφ και Τατιάνας Καλογιάννη σε ιδεολογικό επίπεδο, το συμπέρασμα που μπορεί να βγάλει κάποιος είναι ότι ο Δήμαρχος φιλοδοξεί να εκφράσει το προοδευτικό κομμάτι της ΝΔ,  τοποθετώντας την κυρία Καλογιάννη στο συντηρητικό της τμήμα.
Άλλωστε το πάθος με το οποίο γίνεται η σύγκρουση μόνο σε ενδοκομματικές διενέξεις παρατηρείται.
Θυμίζουμε ότι ο κ. Ελισάφ που ξεκίνησε από τον Ρήγα, συνεργάστηκε με το ΚΚΕ, πέρασε από το ΠΑΣΟΚ, παρά τρίχα να ήταν ο επίσημος υποψήφιος της ΝΔ στις περυσινές εκλογές.
Είναι θεαματική η πολιτικοϊδεολογική κούρσα του Δημάρχου στην προσπάθειά του να παντρέψει την κοινωνική εξουσία, που απολάμβανε ως γιατρός, με την πολιτική εξουσία.
Γιατί η ιατρική ως τέχνη ή επιστήμη είναι το κατ’εξοχήν επάγγελμα κοινωνικής εξουσίας, κάτι που το αξιοποίησε δεόντως στην περυσινή προεκλογική εκστρατεία ο προοδευτικός αυτός άνθρωπος, “θυμίζοντας” με έντονο τρόπο- όπως φημολογείται- σε όσους είχαν εμπλακεί με την τέχνη του τις “υποχρεώσεις” που του είχαν.
Κατά τα άλλα οι εποχές άλλαξαν και οι πολίτες επιλέγουν με ιδεολογικά κριτήρια…

Ξεθωριασμένες διαβάσεις- ξεθωριασμένες υποσχέσεις


Είναι τέτοια η σπουδή της δημοτικής Αρχής Ελισάφ να φορτώνει τις ευθύνες της στην αντιπολίτευση για τα σκουπίδια, τον οδοφωτισμό και για κάθε πρόβλημα της πόλης, που απορούμε πώς ακόμη δεν θεωρεί υπεύθυνους τους αντιπάλους της και για το ξεθώριασμα των σημάτων (διαγραμμίσεις) επί των διαβάσεων των οδών της πόλης.
Πέρασε ένας σχεδόν χρόνος και σβήστηκαν οι έγχρωμες διαγραμμίσεις των διαβάσεων, όπως σβήστηκαν και οι ελπίδες που δημιουργήθηκαν από τις υποσχέσεις για τη λύση των προβλημάτων της καθημερινότητας.
Και βρισκόμασταν σε μια φάση, όπου οι οδηγοί είχαν αρχίσει να σέβονται την προτεραιότητα των πεζών στις διαβάσεις και αν δεν γίνει κάτι αμέσως θα επανέλθουμε στο παλιό καθεστώς, όπου ο πεζός για να περάσει μια διάβαση έπρεπε να περιμένει να περάσουν όλα τα αυτοκίνητα, διαφορετικά αν τολμούσε να περάσει έπρεπε να είχε άγιο…



Το αυγό του φιδιού

 



Όταν την τελευταία πενταετία σαν την κλώσα ζεσταίνεις το αυγό του φιδιού, κλείνοντας πονηρά το μάτι σε κάθε εθνοκάπηλο, ρατσιστή και χριστοταλιμπάν, το αυγό επωάζεται και το φίδι βγαίνει από το αυγό και σε τσιμπά.
Και αν το τσίμπημα χθες, με τους γελοίους αφορισμούς Αμβρόσιου, είδος φιδιού που αφθονεί στην εκκλησία, είναι ευθέως ανάλογο με  να σε μπλοκάρει ο Μπογδάνος στο τουίτερ, όμως όταν τα πράγματα δυσκολέψουν, τότε ο απολογισμός θα είναι πικρός.
Άλλωστε τα μηνύματα της συντηρητικής στροφής ενός μεγάλου τμήματος της κοινωνίας είναι έκδηλα και αυτό το δείχνουν και οι δηλώσεις διάφορων “ειδώλων” της εγχώριας showbiz, που συναγωνίζονται αλλήλους για το πόσες φορές μετέλαβε ο καθένας εν μέσω κορωνοϊού σε μια προσπάθεια να ευθυγραμμιστούν με το ρεύμα…

Ψύλλοι στα αυτιά μου  μπήκανε…


Μπορεί αντί των εκλογών και του ανασχηματισμού να προέκυψε αφορισμός αλλά ούτως ή άλλως ένα ρετούς θα κάνει ο Κυριάκος στην ντριμ τιμ του.
Η περίοδος μεταγραφών αρχίζει σε όλα τα αθλήματα και ήδη στο πολιτικό ποδόσφαιρο γίνονται οι πρώτες κρούσεις σε free agents παίκτες.
Βέβαια η Διαμαντοπούλου πήρε μεταγραφή για την Κόκα κόλα αλλά στο τέως ΠΑΣΟΚ είναι αρκετοί έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
Γεγονός που δημιουργεί άγχος στα δικά μας παιδιά που βλέπουν να περνά το τρένο και να μην ανεβαίνουν.
Και εκείνο το μητρώο στελεχών κιτρινίζει στα ντουλάπια της Πειραιώς…

***
Είπαμε Πειραιώς και αμέσως θυμηθήκαμε ότι το κόμμα της ΝΔ που θα  νοικοκυρέψει τα οικονομικά μας βαδίζει από το ένα ρεκόρ στο άλλο σε δάνεια και χρέος, αφού σε ένα χρόνο αύξησε το χρέος στα τριάντα εκατομμύρια, ξεπερνώντας αισίως τα 300 εκατομμύρια.
Ήταν που ο Κυριάκος θα έβαζε τάξη σε ένα χρεοκοπημένο κόμμα, που παρεμπιπτόντως έρχεται τρίτο σε όλη την Ευρώπη σε χρήματα που ξοδεύει για διαφημίσεις στην Google!

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *