Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Επειγόντως η ανάκληση στην τάξη ενός προέδρου που δεν τηρεί ούτε τα στοιχειώδη προσχήματα

Σχολιάζει ο Στέφανος Καραμούτσιος

Από την στιγμή που εκλέχτηκε στη θέση του Προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου Ιωαννίνων  ο κύριος Δημήτρης Παπαγεωργίου κάνει ότι είναι δυνατόν για να εκθέσει και να υποβιβάσει τον θεσμό που υπηρετεί στα μάτια των δημοτών.
Δεν είναι η μεροληπτική συμπεριφορά του υπέρ της συμπολίτευσης και σε βάρος της αντιπολίτευσης που τον χαρακτηρίζουν και ο αυταρχισμός που προκάλεσε πολλές φορές ένταση στις συνεδριάσεις του συμβουλίου.
Δεν είναι ότι δεν ζητά ποτέ τη γνώμη των άλλων μελών του Προεδρείου σε θέματα λειτουργίας, όπως έχουν καταγγείλει τα μέλη του, όπως ο κ. Στέφανος Ζούμπας.
Δεν είναι οι περιβόητες γνωματεύσεις του για τη σειρά των ομιλητών των επικεφαλής των παρατάξεων που παραβίαζαν ακόμη και αυτές ακόμη τις διατάξεις του Θεοδωρικάκου και προκάλεσαν τον γενικό καγχασμό, αφού και ένας που γνωρίζει απλή ανάγνωση αντιλαμβάνονταν τι έπρεπε να γίνει και δεν χρειάζονταν τη νομική του …διάγνωση*
Είναι η πρωτοφανής του ενέργεια να εμφανιστεί σε κοινή συνέντευξη τύπου της δημοτικής αρχής, όπου ο κ. Ελισάφ κατηγόρησε την αντιπολίτευση για τρέχοντα πλην σοβαρά ζητήματα του δήμου ( βλέπε φωτογραφία), αποδεικνύοντας πώς αντιλαμβάνεται το ρόλο του.
Φανταστείτε να έκανε το ίδιο ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Τασούλας και να κάθονταν δίπλα στον πρωθυπουργό σε συνέντευξη τύπου για κυβερνητικά ζητήματα! 
Θα γινόταν πολιτικός σεισμός!
Και όμως ο κ Παπαγεωργίου που είναι και νομικός το διέπραξε, αποδεικνύοντας ότι αυτή η δημοτική αρχή δεν σέβεται τίποτε.
Είναι καθήκον των δημοτικών παρατάξεων στην πρώτη ανοιχτή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου να θέσουν ζήτημα προέδρου και συμπεριφοράς του.
Γιατί πρόκειται για ζήτημα δημοκρατίας και υπεράσπισης των θεσμών και όχι για ζήτημα ενός προσώπου, που σε λίγα χρόνια δεν θα το θυμάται κανένας και θα είναι παράδειγμα προς αποφυγήν.


* Ούτε το υπουργείο Εσωτερικών απάντησε ποτέ στις γνωματεύσεις Παπαγεωργίου, που σύμφωνα με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου εστάλησαν προς επικύρωση ή όχι, απόδειξη ότι ήταν ανάξιες συζητήσεως ή ερμηνείας.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *