Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Τράγκας: Ο κ. Μητσοτάκης δεν θέλει να ακούγομαι το πρωί, όχι μόνο από τα Παραπολιτικά αλλά από πουθενά

Με μία πρωινή ανακοίνωση, σήμερα, στις 7 και μισή, τα Παραπολιτικά 90.1 ανακοίνωσαν τη λήξη της συνεργασίας τους με τον Γιώργο Τράγκα, αν και  πρόσφατα είχε γίνει γνωστό πως θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του.

‘Οπως  αναφέρει το e-tetRadio το θέμα είναι πολιτικό. Ο δημοσιογράφος είχε καταγγείλει πως ασκούνται πιέσεις στην ιδιοκτησία του ραδιοσταθμού για να τον στείλουν σπίτι του.

Όπως είπε ο ίδιος στην αρχή, από τον αέρα του σταθμού, η εκπομπή διεκόπη βιαίως. Στο τέλος ωστόσο πρόσθεσε πως θα σταματήσει -στις 28 Μαϊου- μετά από κοινή συμφωνία. «Καταλαβαίνω πότε κάποιος δέχεται εκβιασμούς και αφόρητες πιέσεις. Ο κ. Μητσοτάκης δεν θέλει να ακούγομαι το πρωί, όχι μόνο από τα Παραπολιτικά αλλά από πουθενά. Αυτό θα το δούμε» είπε, κλείνοντας την εκπομπή του.
Να σημειώσουμε ότι ο Τράγκας κατηγορούσε από το πρωί τον κ. Μητσοτάκη και για το θέμα της Marfin, αποκαλώντας τον «νοσηρό μυαλό»…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *