Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Θα μάθουμε κάποτε την αλήθεια, κύριε Χρυσοχοίδη;

Πέρασαν δύο εικοσιτετράωρα από το επεισόδιο, που σύμφωνα με καταγγελία, έγινε στην Αθήνα στις 12.30 το μεσημέρι της Δευτέρας, στην συμβολή των οδών Μιχαλακοπούλου και Ξενίας, όταν από την Μιχαλακοπούλου πέρασε παράνομα με κόκκινο, χωρίς ούτε καν να έχουν βάλει τις σειρήνες ένα αμάξι με φιμέ τζάμια κυβερνητικού επισήμου.

Το αμάξι είχε αστυνομική συνοδεία που επέβαινε σε μηχανές.

Πήγαν να πέσουν επάνω σε έναν άνθρωπο που επέβαινε σε μηχανάκι και πέρναγε κανονικά από την οδό Ξενίας.Οι αστυνομικοί σταμάτησαν τον πέταξαν κάτω μαζί με το μηχανάκι του και άρχισαν να τον χτυπούν και να τον βρίζουν.

Ταυτόχρονα τραμπούκιζαν σε όποιον διαμαρτυρήθηκε και προσπαθούσε να επέμβει.
Σύμφωνα με την καταγγελία που συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό και βίντεο το αμάξι με τα φιμέ τζάμια και τον “επίσημο” έφυγε κατ’ ευθείαν.

Η μηχανή με πινακίδα ΙΖΟ 955, δεν είναι καταχωρημένη επισήμως και φαίνεται να ανήκει στην Υπηρεσία Προέδρου Μελών Κυβέρνησης, και να έχει διατεθεί στη φρουρά του Πρωθυπουργού, όπως αποκαλύπτει το documentonews.gr

Είναι δε μία από τις πέντε που έχουν αγοραστεί πρόσφατα και έχουν διατεθεί στον Αρχηγό της ΕΛΑΣ, τον Διοικητή της ΕΥΠ και κάποια μέλη του Μαξίμου.

Για το επεισόδιο της  ενδεχόμενης αστυνομικής βίας,  έχει ανατεθεί  στην υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ να γίνει έρευνα, ώστε να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη μεταξύ αστυνομικού και πολίτη

Για να μην γράφονται διάφορα σενάρια αναμένονται με ενδιαφέρον να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα της έρευνας, το όνομα του επισήμου και οι ενδεχόμενες κυρώσεις.

Σημείωση: Το γεγονός ότι την καταγγελία έκανε το μέλος του Ρουβίκωνα, Γιώργος Καλαϊτζίδης δεν αναιρεί την σοβαρότητα του θέματος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *