Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ελισάφ εναντίον Μπακογιάννη: Μου έκλεψε την ιδέα μου!

Για κλοπή της δικής του ιδέας  κατηγορεί τον κ . Κώστα Μπακογιάννη ο δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ

Έξω φρενών  είναι ο δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ με τη συμπεριφορά του δημάρχου Αθηνών Κώστα Μπακογιάννη. Ο κ Ελισάφ, όπως εκμυστηρεύτηκε στην συνεργάτιδά μας Ρίτα Πουλακίδα, σχεδίαζε σήμερα Κυριακή να περιηγηθεί την πόλη πάνω σε καρότσα φορτηγού του δήμου και συνοδευόμενος από ερασιτεχνικό συγκρότημα του Πνευματικού Κέντρου να εμψυχώσει τους συμπολίτες μας, τραγουδώντας παλιές επιτυχίες του Χατζηδάκι και του Θεοδωράκη.
Ως γνωστόν ο δήμαρχος Ιωαννίνων διακρίνεται για τις  ικανότητές του στο τραγούδι και στην απαγγελία, τις οποίες επέδειξε σε πολλές εκδηλώσεις στα Γιάννενα και αλλαχού.
Ατυχώς όμως το σχέδιό του το έκανε γνωστό στον πρωθυπουργό σε επικοινωνία που είχε και από αυτόν το έμαθε ο ανιψιός του Κώστας Μπακογιάννης , που το εφάρμοσε στην Αθήνα με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη.
– Θα ήταν μια λαμπρή ευκαιρία το απόγευμα της Κυριακής, ξεκινώντας από την πλατεία Μίνωα Μάτσα, στο Κάστρο να ξαναβρώ το βαθύτερο νήμα που με συνδέει με τους ανθρώπους αυτής της πόλης μέσα από τη μουσική, δήλωσε περίλυπος ο κ. Ελισάφ αλλά τώρα θα φανώ ότι αντιγράφω την Αθήνα, αν το κάνω.
– Μου έκλεψαν τις ιδέες μου και δεν μπορώ να το χωνέψω, είναι το παράπονο του δημάρχου, που όμως αν του το ζητήσουν οι δημότες μας,  δήλωσε, ότι είναι διαθέσιμος να τραγουδήσει την παραμονή της Πρωτομαγιάς.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *