Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Η βόμβα του κ. Ελισάφ δεν έσκασε ποτέ!

Τελικά η βόμβα του κ.Ελισάφ με την αιφνίδια δήθεν παραίτησή του από το αξίωμα του δημάρχου  και την επάνοδό του στα πανεπιστημιακά και ιατρικά καθήκοντα για να βοηθήσει στην πανδημία δεν έσκασε ποτέ!
Ήταν ένα Πρωταπριλιάτικο ψέμα της …δαιμόνιας ρεπόρτερ Ρίτας Πουλακίδα, που όμως διαβάστηκε πολύ στην Ελλάδα αλλά και στο Εξωτερικά και ειδικά στη Τσεχία, σύμφωνα με τα στοιχεία  του blogger και αύξησε την αναγνωσιμότητα του σάιτ.
Δεν γνωρίζουμε βέβαια, αν ανησύχησε ο  …κ. George Soros ούτε οι εδώ συνεργάτες του στο ίδρυμα του ούτε πιστεύουμε ότι  το δημοσίευμα θεωρήθηκε αντισημιτική ενέργεια, χωρίς να το αποκλείουμε εντελώς, μιας και η αίσθηση του χιούμορ δεν είναι και πολύ διαδεδομένη σε ορισμένους κύκλους.
Και του Χρόνου…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.157

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *