Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Βόμβα Ελισάφ: Παραιτείται από δήμαρχος για να θέσει εαυτόν επικεφαλής του αγώνα εναντίον της πανδημίας

Σε μια αιφνιδιαστική κίνηση,   υψηλού συμβολισμού και συναίσθησης του καθήκοντος, που άφησε άναυδη όχι μόνο την παράταξή του αλλά και ολόκληρο το Πανελλήνιο προέβη χθες τα μεσάνυχτα ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ.
Ο κ Ελισάφ με επιστολή του στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου υπέβαλε την παραίτησή του  από το αξίωμα του δημάρχου, δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι επιστρέφει στα ιατρικά του καθήκοντα.
“Η χώρα αντιμετωπίζει μια ασύμμετρη απειλή από το φονικό ιό και χρέος μου είναι να βρεθώ στην πρώτη γραμμή μαζί με τους συναδέλφους μου για να δώσουμε τη μάχη” επισημαίνει στην επιστολή παραίτησης ο κ. Ελισάφ.
“Πάντα στη ζωή μου είχα την αίσθηση του χρέους και επέλεγα τη θέση από όπου θα φανώ πιο χρήσιμος στο τόπο μου και αυτό κάνω και τώρα” τονίζει ο πρώην Δήμαρχος εκτιμώντας ότι η πανδημία θα διαρκέσει για μεγάλο διάστημα, πράγμα που απαιτεί την επιστράτευση όλου του ιατρικού προσωπικού της χώρας.
“Άλλωστε η παράταξή μας έχει ικανά στελέχη για να με αντικαταστήσουν και να εφαρμόσουν το πρόγραμμα της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ”κλείνει η επιστολή παραίτησης του κ. Ελισάφ.

Άνθρωποι που βρίσκονται πιο κοντά στον κ.Ελισάφ εκτιμούν ότι στην απόφαση αυτή έπαιξαν ρόλο και άλλοι παράγοντες, όπως το διχαστικό κλίμα που επικράτησε στο δημοτικό συμβούλιο με την πόλωση με την αντιπολίτευση, που έχει την πλειοψηφία σε συμβούλους αλλά και οι περιορισμένες δυνατότητες υλοποίησης του προγράμματος της παράταξης λόγω των δυσμενέστατων οικονομικών και κατ’ επέχταση κοινωνικών συνθηκών που είναι βέβαιο ότι θα επικρατήσουν στη χώρα μετά την πανδημία.
Μέχρι να συνέλθει η παράταξη της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ για να εκλέξει το διάδοχο του παραιτηθέντος Δημάρχου καθήκοντα δημάρχου  θα ασκεί ο κ. Βαγγέλης Πήχας, που είναι ένας από αυτούς που θα διεκδικήσει με πολλές πιθανότητες το αξίωμα του δημάρχου στις εσωτερικές διαδικασίες της παράταξης. 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.156

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *