Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ο αντισημιτισμός, ο Σόρος, ο Ελισάφ, ο Μπέγκας και ένα ανώνυμο δημοσίευμα

Με έντονο τρόπο στηλίτευσε από τη σελίδα του στο Face Book o πρώην δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας την ανώνυμη δημοσίευση της ιστοσελίδας ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ,  που ούτε λίγο ούτε πολύ θεωρεί ότι ο κ. Μπέγκας και η υπόλοιπη αντιπολίτευση του δήμου Ιωαννιτών  υποδαυλίζουν αντισημιτικά παιχνίδια.
Ο πρώην δήμαρχος εκτιμά ότι και αυτό το δημοσίευμα έχει σχέση με την μέγιστη εργαλειοποίηση της επικοινωνίας από τον κ Ελισάφ, που δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο για να επιτύχει τους στόχους του.
“Αν είναι κάτι επικίνδυνο,δεν είναι οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης του
δήμου Ιωαννιτών,είναι η επικοινωνία αυτού του τύπου που κάποιοι άλλοι
έχουν επιλέξει” επισημαίνει ο κ. Μπέγκας.

Ολόκληρη η δημοσίευση του κ. Μπέγκα

Δεν ξέρω πραγματικά σε τι καιρούς ζούμε στη «μικρή μας πόλη».
Διαβάζω ανυπόγραφο αναδημοσιευμένο στο Facebook από Γιαννιώτη,που ούτε λίγο ούτε πολύ ,τοποθετεί τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου του δήμου μας στον πύρινα μιας αντισημιτικής δράσης,με αφορμή τις δηλώσεις που έγιναν εξ αιτίας αίτησης της δημοτικής αρχής και στη συνέχεια αποδοχής δωρεάς,απ το ίδρυμα open society foundation.
Η μέγιστη εργαλειοποίηση της επικοινωνίας απ τη δημοτική αρχή είναι ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός,όπως και οι διασυνδέσεις της με εθνικά και διεθνή μέσα επικοινωνίας.
Για παράδειγμα, πριν λίγες μέρες ανήγαγε σε μέγιστο γεγονός την διαδυκτιακή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου,την ίδια ώρα που πολλοί από μας αυτές τις μέρες του εγκλεισμού, μέσω των smartphones ,πραγματοποιούμε πολλές συνομιλίες αυτού του τύπου με ομάδες συνομιλητών.Τόσο απλά!
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο άρθρο παρουσιάζει η αναφορά στα φυσικά πρόσωπα των επικεφαλής και όχι στις συλλογικότητες,τις παρατάξεις,προσωποποιώντας τις απόψεις.
Μάλιστα στη δίκη μου περίπτωση ,αναπαράγει ανάρτηση μου από την προσωπική μου σελίδα στο Facebook(με απαξιωτική μάλιστα σπόντα ως αναφορά τις γνώσεις μου) και όχι το δελτίο τύπου της παράταξης.
Χαίρομαι γιατί δεν είμαι αντισημίτης!
Χαίρομαι γιατί έχω πραγματικούς φίλους Εβραίους!
Αν είναι κάτι επικίνδυνο,δεν είναι οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης του δήμου Ιωαννιτών,είναι η επικοινωνία αυτού του τύπου που κάποιοι άλλοι έχουν επιλέξει.
Ανίκανοι να αντιπαρατεθούν πολιτικά κρύβονται πίσω από σενάρια συνωμοσίας.
Καλό μας ξημέρωμα…, γιατί περί τέτοιας ανάγκης πρόκειται.
Υ.Γ. Παρακαλώ το site ENANTIASTONANTISIMITISMO να αναδημοσιεύσει και αυτή μου την ανάρτηση.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.157

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *