Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Παναγιώτης Τζανετής: Μεγάλο το πρόβλημα των αεροδιακομιδών από τα νησιά σε περίπτωση πολλών κρουσμάτων από τον κορωνοϊό

Ενδιαφέρουσα ήταν η παρέμβαση που έκανε χθες βράδυ στον τηλεοπτικό σταθμό Κόντρα ο πρώην Πρόεδρος του ΕΚΑΒ Παναγιώτης Τζανετής.

Ο πρώην Πρόεδρος του ΕΚΑΒ αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΕΚΑΒ αλλά και στις δυνατότητες του συστήματος Υγείας στην αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.
Για το ΕΚΑΒ υποστήριξε ότι ενώ σαν οργανισμός ευρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με άλλους τομείς του συστήματος υγείας, όπως είναι οι ΜΕΘ,  θα αντιμετωπίσει όμως σοβαρά προβλήματα στις αεροδιακομιδές από τη νησιωτική Ελλάδα. εξ αιτίας της ύπαρξης μιας μόνο κάψουλας σε περίπτωση πολλών κρουσμάτων. αφού μόνο δύο ασθενείς μπορούν να μεταφερθούν σε ένα 24ωρο.
Ολόκληρη η παρέμβαση στο βίντεο που ακολουθεί:

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.157

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *