Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Μεγάλη Προοδευτική Συμμαχία στο Ευρωκοινοβούλιο με αφορμή το προσφυγικό

Ευρωβουλευτές της Αριστεράς, των Σοσιαλιστών και των Πρασίνων, ακόμα και Φιλελεύθεροι καθώς και ορισμένοι από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, έδειξαν τη στήριξή τους στις θέσεις των Ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια της χτεσινής (Τρίτη 10 Μαρτίου) συζήτησης για την κατάσταση στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Δεκάδες Ευρωβουλευτές από διάφορες χώρες και πολιτικές ομάδες, ζήτησαν επιτακτικά τη μετεγκατάσταση προσφύγων σε όλα τα κράτη-μέλη της ΕΕ, καθώς και την αποσυμφόρηση των νησιών, καταδικάζοντας παράλληλα τις μεθοδεύσεις του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, που χρησιμοποιεί κατατρεγμένους ανθρώπους ως πιόνια. Παράλληλα, η μεγάλη πλειονότητα των Ευρωβουλευτών δήλωσε ότι χρειάζεται κοινή πολιτική ασύλου σε όλη την ΕΕ, καθώς το πρόβλημα δεν είναι ελληνικό, αλλά ευρωπαϊκό. Ο επικεφαλής της Ευρωομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) Μάνφρεντ Βέμπερ προσπάθησε να κατηγορήσει την προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, εξυμνώντας την κυβέρνηση ΝΔ, όμως τελικά απομονώθηκε καθώς πολλοί ευρωβουλευτές στράφηκαν εναντίον του, κατηγορώντας τον για μικροπολιτικά παιχνίδια, μεταξύ αυτών και η Πρόεδρος των Σοσιαλιστών Iratxe García Pérez (Ιράτσε Γκαρθία Πέρεθ).

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.157

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *