Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Στον Έβρο κάποιοι θέλουν ένα νέο Κατσίφα

Σχολιάζει ο Στέφανος Καραμούτσιος

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι στα γεγονότα του Έβρου τα fake news δίνουν και παίρνουν εκατέρωθεν των συνόρων και μόνο ένας αφελής θα ισχυριζόταν ότι σε αυτό το σπορ μόνο οι γείτονες επιδίδονται και εμείς είμαστε αθώες περιστερές.
Εκείνο όμως που έχει να παρατηρήσει κάποιος είναι ότι σε αυτόν τον “πόλεμο” των νεύρων οι Τούρκοι φαίνεται ότι έχουν σοβαρότερο κράτος από την Ελλάδα.
Απόδειξη; Μα σε καμιά των ανταποκρίσεων των Ελληνικών μέσων από την Ελληνική ή Τουρκική πλευρά ( τώρα τι πόλεμος είναι αυτός που ο εχθρός σου επιτρέπει να μεταδίδεις από το έδαφός του είναι άλλο ζήτημα) δεν υπάρχουν εμπλοκές Τούρκων πολιτών εκτός από την στρατοχωροφυλακή.
Πουθενά δεν είδαμε Τούρκους πολίτες να συμμετέχουν, γιατί αν γινόταν αυτό θα το επεσήμαναν στις ανταποκρίσεις τους από το Τουρκικό έδαφος οι Έλληνες δημοσιογράφοι.
Αντίθετα στο Ελληνικό έδαφος εκτός του στρατού μας που το καθήκον είναι να προστατεύει τα σύνορα και της αστυνομίας που επικουρεί,  σώματα ατάκτων διακρίνονται σε ενέργειες που δεν τιμούν ένα σύγχρονο κράτος δικαίου.
Ήδη υπάρχουν βάσιμες πληροφορίες ότι -παρά τις διαψεύσεις- τραυμάτισαν Έλληνα αστυνομικό και ότι δυο μετανάστες έπεσαν νεκροί από τα πυρά τους.
Αλλά πιο χαρακτηριστική απόδειξη της ασυδοσίας των ατάκτων είναι η περίπτωση του videο με τον “αγρότη” που με το τρακτέρ του ραντίζει με φυτοφάρμακα τους μετανάστες, ενώ οι εντεταλμένοι αστυνομικοί παρακολουθούν αμέτοχοι και ο όχλος επευφημεί.
Και αν αυτές οι εικόνες ενθουσιάζουν μεγάλη μερίδα του φίλαθλου ακροατηρίου στην Ελλάδα, φαντάζεται κάποιος τι θα γινόταν, αν κάποια σφαίρα από το Τουρκικό έδαφος αφαιρούσε τη ζωή του “γενναίου” αυτού “αγρότη”;
Θα είχαμε νέους Κατσίφες με όλες τις σχετικές επιπτώσεις και τα ευτράπελα που ζήσαμε στην περίπτωση αυτή με επικίνδυνες εθνικές περιπλοκές.
Και αν αυτό είναι που επιδιώκουν οι άτακτοι στον Έβρο, τι κάνει η κυβέρνηση να το αποτρέψει;
Γιατί δεν υπάρχει νοήμων ¨Ελληνας που να θέλει αυτή τη στιγμή περαιτέρω όξυνση των σχέσεων Ελλάδος- Τουρκίας εκτός από αυτούς που θέλουν να φτάσουν τροπαιοφόροι στην Κωνσταντινούπολη!
Αυτοί όμως ανήκουν στην αρμοδιότητα άλλων με τη ψυχιατρική επιστήμη να έχει τον πρώτο λόγο…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.157

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *