Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Και όμως ο κορονοϊός δημιουργεί ευκαιρίες για την Ελληνική οικονομία


Αθήνα- της ανταποκρίτριας Ρίτας Πουλακίδα
Σε παγκόσμιο επίπεδο η επιδημία του κορονοϊού  έχει δυσμενείς επιπτώσεις σε πολλούς τομείς της οικονομίας πχ στον τουρισμό και στις μεταφορές.
 Όμως ιστορικά έχει αποδειχθεί ότι οι κρίσεις πάντα γεννούν ευκαιρίες για τους ευφυείς και τους τολμηρούς.
Έτσι στο υπουργείο Ανάπτυξης εργάζονται νυχθημερόν για να αντισταθμίσουν τις ζημίες που θα υπάρξουν στον τουρισμό, όπου τα μηνύματα είναι δυσοίωνα.
Κατόπιν τηλεφωνήματος του Αρχηγού της Ελληνικής Λύσης κ Βελόπουλου στον παλιό του σύντροφο στο ΛΑΟΣ  Άδωνι Γεωργιάδη, οι δυο άντρες συναντήθηκαν μυστικά και συζήτησαν την κατάσταση αλλά και τις δυνατότητες που δίνει στην εξαγωγική πολιτική της κυβέρνησης η μαζική παραγωγή του  αντικορονοϊκού σκευάσματος “βυζαντινόν”΄. που όπου χρησιμοποιήθηκε είχε άριστα αποτελέσματα.
Ο υπουργός Ανάπτυξης άκουσε ασμένως το επιχειρηματικό πλάνο που του ανέπτυξε ο κ. Βελόπουλος, που μπορεί να αυξήσει τον εθνικό μας πλούτο κατά 7% και να απογειώσει την οικονομία.
 Ο πρωθυπουργός έγινε αμέσως κοινωνός της επενδυτικής πρότασης και αύριο στο Υπουργείο Ανάπτυξης συγκαλείται ευρεία σύσκεψη για να υλοποιηθεί άμεσα το φιλόδοξο project που αναμένεται να απογειώσει την ανάπτυξη, με την προϋπόθεση βέβαια να παράγονται 50.0000000 σκευάσματα την ημέρα.
Σύμφωνα με ακριβείς πληροφορίες λόγω των εκτάκτων συνθηκών την παρασκευή θα αναλάβει η εταιρεία Novartis, που έχει τον τεχνολογικό εξοπλισμό και το κατάλληλο προσωπικό.


Σημείωση: Η είδηση είναι νηστίσιμη! Η σάλτσα μπορεί να ενοχλήσει τους φανατικούς..

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.157

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *