Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Τι μας φέρνει ο Μητσοτάκης

Όπως στρώνεις,  έτσι και θα κοιμηθείς. Και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστρωσε το δρόμο του για να γίνει πρωθυπουργός με όλα τα υλικά της ακροδεξιάς. Μπόλικο εθνικισμό, κλείσιμο  του γουρλού ματιού  στον σκοταδισμό και άφθονη προπαγάνδα για το προσφυγικό- μεταναστευτικό.
Αποτέλεσμα;  Η ακραία συντηρητικοποίηση της Ελληνικής κοινωνίας  με τη μισαλλοδοξία, το τυφλό μίσος, τον εθνικισμό και τον ρατσισμό να βρίσκουν γόνιμο έδαφος σε όλα τα στρώματα της Ελληνικής κοινωνίας.
Βέβαια στην άνοδο του ολίγιστου Κυριάκου έπαιξε ρόλο και η πολιτική του κυβερνητικού ΣΥΡΙΖΑ άλλοτε με την ατολμία του και άλλοτε με τις άστοχες επιλογές του.
Σήμερα τα προβλήματα αυτά με πρώτο το προσφυγικό μεταναστευτικό έγιναν τσουνάμι, έτοιμο να παρασύρει και να καταπιεί και τη Νεοδημοκρατική κυβέρνηση και τη χώρα.
Και το πιο επικίνδυνο: Τον τόνο σε όλα αυτά τον δίνουν η ακροδεξιά ή με την υιοθέτηση της ατζέντας της από την κυβέρνηση για λόγους επικοινωνιακούς ή με τις ενέργειες ακραίων ομάδων.
Τα αποτελέσματα θα φανούν στις κάλπες, οψέποτε στηθούν: Ένα ακροδεξιό σχήμα με όποιο όνομα και αν έχει,
θα κάνει πολλούς να τρίβουν τα μάτια τους…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.157

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *