Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ: Πρώτα δαπανούμε, ύστερα σχεδιάζουμε!

Συνεδριάζει σήμερα στις 6 το απόγευμα το δημοτικό συμβούλιο.

Αν όμως διαβάσει κάποιος τις εισηγήσεις θα διαπιστώσει μεγάλη προχειρότητα και κραυγαλέες αδυναμίες.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η εισήγηση για την έγκριση δαπανών για τουριστικές δράσεις, όπου κανείς διαπιστώνει ότι ενώ ζητείται η έγκριση των σχετικών δαπανών, που δεν είναι και ευκαταφρόνητες, απουσιάζει εντελώς το συγκεκριμένο σχέδιο για την τουριστική προβολή του δήμου, για το οποίο γίνεται μόνο μια αόριστη αναφορά, όπως γίνεται σε εκθέσεις ιδεών Γ’ Γυμνασίου.
Και το ερώτημα είναι, ποιο είναι αυτό το περίφημο σχέδιο για την τουριστική ανάπτυξη για το οποίο ζητείται η έγκριση των δαπανών;
Υπάρχει και αν υπάρχει, γιατί δεν ανακοινώνεται;
Γιατί το να συ-ζητάς τις δαπάνες με την υποψία κάποιου αόριστου σχεδίου δεν αποτελεί παράδειγμα χρηστής και σύγχρονης διοίκησης.
Κατά τα άλλα η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ του κ. Ελισάφ ήταν καλά προετοιμασμένη να αναλάβει το πηδάλιο του δήμου για να αλλάξουμε σελίδα, αφήνοντας πίσω το παρελθόν…
 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.156

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *