Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

“ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ”: Αντί έργου, καθρεφτάκια για ιθαγενείς



Έχεις ένα κολλητό στα Γιάννενα που έχει οικογενειακή σχέση με τον εκδότη τοπικής εφημερίδας- στην οποία αρθρογραφείς και εσύ-  και ο οποίος αρθρογραφεί σε διάφορα έντυπα και σάιτ.
 Με την  προτροπή σου γράφει ένα επαινετικό άρθρο για σένα, που δημοσιεύεται σε ένα ξενόγλωσσο σάιτ (Balkan insight),  προσθέτοντας για ξεκάρφωμα  και την περίπτωση της νέας Προέδρου της Δημοκρατίας.
 Αυτό μεταφράζεται στα Ελληνικά, χωρίς να αναφέρεται το όνομα του κολλητού και ύστερα το παίρνεις και το ανεμίζεις στα Γιάννενα, σαν μια άλλη διεθνή επιτυχία!
Και αυτό το ονομάζεις ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ σε ήθη και πολιτικές πρακτικές!
Ενώ αυτό είναι μια κραυγαλέα κακόγουστη επιχείρηση, που προσβάλλει τους Γιαννιώτες, αφού τους αντιμετωπίζεις σαν ιθαγενείς που θα τους κουνήσουν καθρεφτάκια κι εκείνοι θ’ αρχίσουν να χοροπηδάνε απ’ τη χαρά τους.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.156

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *