Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΕΛΙΣΑΦ: Με ποιο τρόπο κόβει τον Γόρδιο δεσμό της υπαλληλοκρατίας (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ)

Στη φωτογραφία  ο Δήμαρχος δοκιμάζει ένα από τα άλογα στην παγωμένη Μόσχα

Αποφασισμένος επέστρεψε από το Εξωτερικό ο Δήμαρχος 

Με νέες ιδέες και γεμάτος αποφασιστικότητα επέστρεψε από το ταξίδι στο εξωτερικό ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ.
Δεν είναι μόνο οι τουριστικές συμφωνίες που υπέγραψε στο Ισραήλ, που θα κάνουν τα Γιάννενα έναν από τους πιο αγαπημένους τουριστικούς προορισμούς των ομοθρήσκων του ούτε η απευθείας αεροπορική σύνδεση Τελ Αβίβ- Ιωαννίνων ούτε η τεχνογνωσία σε θέματα προώθησης των τουριστικών μας προϊόντων.
Είναι και όσα ακολούθησαν την επίσκεψη στο Ισραήλ και που κατ’ αποκλειστικότητα φέρουμε σήμερα στο φως!

Το μυστικό ταξίδι- αστραπή στη Μόσχα του Πούτιν

Γιατί ο δήμαρχος ύστερα από την μεσολάβηση φίλου του Ρωσοεβραίου επιχειρηματία που ειδικεύεται σε έξυπνες λύσεις σε θέματα διοίκησης και διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού μετέβη από το Τελ Αβίβ μυστικά στην Ρωσία και συγκεκριμένα στη Μόσχα.

Στα προάστια της Ρωσικής πρωτεύουσας υπάρχει φάρμα με μια σπάνια ράτσα αλόγων από το Γεκατερίνμπουργκ (Αικατερινούπολη), γνωστή και ως Σβερντλόφσκ, τα οποία είναι εκπαιδευμένα να εκτελούν πολλαπλές εργασίες με απόλυτη πειθαρχία και ακρίβεια και χωρίς να τα καθοδηγεί κάποιος αναβάτης.Είναι επιτεύγματα γενετικών τροποποιήσεων του Ρώσου γενετιστή Βλαντίμιρ Ομπρίβκιν.

Δήμαρχος με διεθνές κύρος και διασυνδέσεις


Για την οικονομία του ρεπορτάζ  και για να μην πολυλογούμε ο δήμαρχος χάριν του επιστημονικού του κύρους και των υψηλών γνωριμιών του κατόρθωσε να δεσμεύσει 300 από αυτά τα εκπληκτικά άλογα τα οποία θα διατεθούν με την σύμπραξη (ΣΔΙΤ) του Ρωσο Εβραίου επιχειρηματία Ιωσήφ Τριάριβιτς στη διοίκηση του δήμου Ιωαννιτών.

Καίριο κτύπημα στη γάγγραινα της υπαλληλοκρατίας

Είναι γνωστό το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η νέα δημαρχιακή Αρχή στα Γιάννενα εξ αιτίας της ανικανότητας των δημοτικών υπαλλήλων να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους  με αποτέλεσμα να πάει πίσω ο σχεδιασμός της δημοτικής Αρχής για νέα έργα αλλά και του σαμποτάζ του έργου της από μερικούς από αυτούς που υπακούουν σε παραταξιακά και κομματικά κελεύσματα για να μην ευωδοθεί η αναγεννητική προσπάθεια του πρώτου Εβραίου δήμαρχου της χώρας.

Με νομική γνωμάτευση του άριστου νομικού και Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παπαγεωργίου παρακάμπτονται τα εμπόδια του νόμου για τις προσλήψεις, αφού ο νόμος δεν αναφέρεται σε άλογα αλλά σε ανθρώπους.

Το ερώτημα που υπάρχει είναι, τι θα απογίνουν οι υπάλληλοι που θα αντικατασταθούν από τα έξυπνα άλογα;
Και εδώ η λύση που βρέθηκε είναι πρωτότυπη και άξια επαίνων.
Δεν θα απολυθούν αλλά στους παλιούς στρατώνες στο Κάστρο, που βρίσκονται κοντά στο μουσείο  Αργυροχρυσοχοΐας θα ταίζουν τα άλογα με σανό, όταν θα επιστρέφουν κατάκοπα το βράδυ από τις εργασίες τους.

Ρίτα Πουλακίδα, η δαιμόνια ρεπόρτερ

Υστερόγραφο: Συνιστάται η άφοβη κατανάλωση της αποκλειστικότητας. Έχει αντιυπερτασικές ιδιότητες και μπορεί να αντικαταστήσει το μπεσέλ στην καταπολέμηση της αθηρωματικής πλάκας και φλεγμονής

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.156

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *