Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Χ.Βούζας-Αν συνεχιστεί η αδράνεια θα παραιτηθώ από μέλος της ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

Συνέντευξη παραχώρησε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων ο Χρυσόστομος Βούζας, μέλος της ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ,  στην εκπομπή του Γιώργου Γκόντζου: «ό,τι πεις εσύ».

Στη συνέντευξή του αυτή ο κ. Βούζας  άσκησε κριτική για την κατάσταση που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ, σε συμπεριφορές και πρακτικές που παρατηρούνται στο εσωτερικό του και ανακοίνωσε ότι αν συνεχιστεί η αδράνεια  και ο τρόπος που αντιμετωπίζεται από ορισμένες πλευρές, όπως οι 53 το εγχείρημα της διεύρυνσης δεν έχει κανένα λόγο να συμμετέχει στην Κ.Ε και θα παραιτηθεί.

Στη συνέντευξή του επίσης  τόνισε πως «χωρίς την λέξη παράταξη θα είμαστε τιμάρια , θα είμαστε ομαδούλες» , μίλησε για όσους εντός του ΣΥΡΙΖΑ «αμφισβητούν το εγχείρημα του Τσίπρα γαι την διεύρυνση μιας μεγάλης ,δυνατής παράταξης» ,υπογράμμισε την στήριξή του στον Αλέξη Τσίπρα, και πρόσθεσε πως «το Συνέδριο εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να γίνει αρχές Μαΐου , το Συνέδριο πρέπει να αναβληθεί..».

Ο Χρ.Βούζας επίσης εξέφρασε την έκπληξή του ,απαντώντας σε σχετική επισήμανση, για την «απουσία» πρώην βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Ιωαννίνων , της βουλευτή του νομού και κορυφαίων μελών της ΝΕ Ιωαννίνων ,στην παρουσίαση του βιβλίου του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Ιωαννίνων Γιάννη Καραγιάννη («Zastava , με σπασμένα φρένα», με ομιλητές τον εκπαιδευτικό Στέφανο Καραμούτσιο ,και τον πρώην Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά) την στιγμή που ,όπως τόνισε , «ο Κοτζιάς κουβεντιάζει με τον Τσίπρα και τον Σκουρλέτη δημόσια για να μιλήσουν για προγραμματικές συγκλίσεις» , ενώ έκανε λόγο για δικές του πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ έκαναν «παρέμβαση για να μην έρθει ο Νίκος Κοτζιάς γιατί θα ήταν η εκδήλωση φιάσκο..»

Ολόκληρη η συνέντευξη:

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.156

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *