Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ο Θεοδωρικάκος, ο Γεωργαλάς και ο …Ρουφογάλης

Του ΚΚΕ το δέος της δεξιάς το κλέος!

Για μια ακόμη φορά τα φώτα της τοπικής επικαιρότητας έπεσαν και πάλι στον κύριο Θεοδωρικάκο, στον πολιτικό αυτό τυχοδιώκτη, που με διάφορες πάντοτε προφάσεις επισκέπτεται την περιοχή μας και απολαμβάνει  τις επιδαψιλεύσεις, ου μην αλλά και τις κολακείες  των τοπικών  κομματικών φυλάρχων και άλλων πολιτικών παραγόντων, που έχουν προσδεθεί στο άρμα του.
Και ο πρώην γραμματέας της ΚΝΕ, γεμάτος έπαρση  σαν άλλος Γεωργαλάς, λες και απευθύνεται σε ιθαγενείς δεν φείδεται ευκαιριών για να θωπεύσει τα ώτα και να θερμάνει τις καρδιές των δεξιών ακροατηρίων, υμνώντας τα έργα και τις ημέρες της Δεξιάς, δηλώνοντας μάλιστα και  θαυμαστής του Ευαγγέλου Αβέρωφ και των πολιτικών και συγγραφικών επιτευγμάτων του.
Είναι φαίνεται στην παράδοση του ΚΚΕ να τροφοδοτεί τον “ταξικό” αντίπαλο με στελέχη του, που αφού έφτασαν σε ανώτατες θέσεις της κομματικής του πυραμίδας αυτομόλησαν στο αντίπαλο στρατόπεδο και το υπηρέτησαν από διάφορες θέσεις.
Αλλά παράλληλα είναι στην παράδοση της Δεξιάς να ανοίγει τις αγκάλες της σε τέτοιους πολιτικούς τυχοδιώκτες και να τους προσφέρει ύψιστα κομματικά και κυβερνητικά αξιώματα και δυνατότητες να καθορίζουν την πολιτική αλλά και την ιδεολογία της παράταξης.
Και είναι σουρεαλιστικό  η δεξιά παράταξη να αναθεματίζει  κατά καιρούς την ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς εδώ και δεκαετίες, όταν  πολλοί από αυτούς που διαμορφώνουν την πολιτική και την ιδεολογία της προέρχονται από την Αριστερά από την οποία μεταφέρουν την νοοτροπία και τις πρακτικές με τις οποίες εμβολιάστηκαν δια βίου εκεί.

Βέβαια ο κ Θεοδωρικάκος προσερχόμενος στην Δεξιά εζήλωσε και τη ζωή ενός άλλου ευκλεούς τέκνου της Δεξιάς του αειμνήστου Ρουφογάλη που έγινε διάσημος στην επταετία με την νεότατη Ντέλλα του…
Αλλά τότε δικτατορία ήταν και οι δημοσιογράφοι εκόντες άκοντες έτρεχαν πίσω από την Ντέλλα του πανίσχυρου διοικητή της ΚΥΠ.
Τώρα που έχουμε φιλελεύθερη δημοκρατία, ποιος ο λόγος οι δημοσιογράφοι να υφίστανται αντίστοιχες ταλαιπωρίες και καψόνια τρέχοντας πίσω από τον  Θεοδωρικάκο και τις …αδυναμίες του;

Ρίτα Πουλακίδα, η δαιμόνια ρεπόρτερ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.156

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *