Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Δήμαρχε, έχεις ταλέντο!



Έτσι θα ονομάζεται η νέα εκπομπή που θα αρχίσει στον ΕΡΤ2  στις αρχές Μαρτίου και στην οποία θα παρουσιάζουν τις ικανότητες τους στο τραγούδι, στο χορό  και στην απαγγελία δήμαρχοι από όλη την Ελλάδα αλλά και εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Είναι ένα φιλόδοξο project του Υπουργείου Εσωτερικών για να ευαισθητοποιήσει τους αυτοδιοικητικούς παράγοντες της χώρας, ώστε να αγκαλιάσουν τον πολιτισμό και να γίνουν οι ίδιοι πρωταγωνιστές και δημιουργοί.
Ο σκοπός της πρωτοβουλίας είναι η ενεργοποίηση των πολιτών, που με την προσωπική τους παρουσία στα πολιτιστικά δρώμενα και όχι με την παθητική θέαση αυτών, θα συμβάλουν στην πολιτι στική αναγέννηση της πατρίδας μας.
Το εγχείρημα αυτό έχει τεθεί ύστερα από επίπονες προσπάθειες του κ. Θεοδωρικάκου κάτω από την αιγίδα της ΟΥΝΕΣΚΟ, που έχει αναλάβει  και τη χρηματοδότησή του με το ποσό των 12000000 ευρώ.
Τον τομέα της προετοιμασίας αυτών που θα λάβουν μέρος στην καθόλα ευγενή αυτή προσπάθεια θα τον έχει ο Δήμαρχος Ιωαννιτών Μωυσής Ελισάφ, του οποίου οι ικανότητες στο τραγούδι, στο χορό αλλά και στην απαγγελία είναι πανελληνίως γνωστές.
Ο ίδιος άλλωστε θα έχει  και την ευθύνη όλου του  project, που θα αποτελέσει και πιλότο και για άλλες ευρωπαϊκές χώρες, με πρώτες την Αυστρία και την Τσεχία.



σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.157

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *