Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Που πας, ρε Καραμήτρο;

Μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να είναι ή να δηλώνει ευχαριστημένος από την συνάντησή του με τον Τραμπ αλλά εμείς, ως Έλληνες, δεν είμαστε ή δεν πρέπει να είμαστε καθόλου ικανοποιημένοι από τις εικόνες που βγήκαν από τον Λευκό Οίκο κατά την συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Αμερικανό πρόεδρο και την μίνι συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε.
 Γιατί ποτέ Έλληνας πρωθυπουργός από όσους επισκέφτηκαν τον Λευκό Οίκο δεν έτυχε τέτοιας αντιμετώπισης από Αμερικανό Πρόεδρο.
Η εικόνα, όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ρόλο πτωχού συγγενή άκουγε τις ασυναρτησίες  ενός αγενούς οικοδεσπότη, ο οποίος  βρήκε την ευκαιρία να πει οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτά που αφορούσαν τις Ελληνοαμερικανικές σχέσεις και ο Έλληνας προσκεκλημένος να μη μπορεί να αρθρώσει δυο λέξεις θα μείνουν ως θλιβερή ανάμνηση από αυτή τη συνάντηση.
Εκτός και αν οι Ελληνοαμερικανικές σχέσεις δεν ήταν στην ατζέντα των συνομιλιών Τραμπ- Μητσοτάκη και τότε αδικούμε τον Αμερικανό Πρόεδρο.
Γιατί το να ψιθυρίζει πρώτα η σύζυγος του Πρωθυπουργού κάτι για την στρατηγική θέση της χώρας και ο Πρωθυπουργός να κάνει κάτι αντίστοιχο για την προκλητικότητα της Τουρκίας και ο συνομιλητής να τους αγνοεί επιδεικτικά, το γεγονός αυτό δεν περιποιεί τιμή για τη χώρα μας και την εξωτερική της πολιτική, καθόσον το τι θα ειπωθεί σε τέτοιες συναντήσεις, συζητείται  και συμφωνείται  με ακρίβεια σε διπλωματικό επίπεδο εκ των προτέρων και αυτό το γνωρίζουν και τα μικρά παιδιά..
Έτσι φυσικό είναι να πανηγυρίζουν σήμερα τα Τουρκικά ΜΜΕ για το γεγονός ότι ο Τραμπ δεν απάντησε στις Ελληνικές θέσεις για την προκλητικότητα της Τουρκίας, γεγονός που για τους γείτονες αποτελεί δικαίωση της πολιτικής τους.
Και από την άλλη μεριά τα εξωνημένα ΜΜΕ της χώρας μας  έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου για να μας πείσουν ότι ο Κυριάκος είναι ο νέος Βενιζέλος ή ο νέος Ταλεϋράνδος της Ελληνικής Διπλωματίας και πόσο ιστορική ήταν η συνάντηση αυτή σε μια προσπάθεια να σώσουν το στραπατσαρισμένο ίματζ του πρωθυπουργού.


σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.157

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *