Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Η Άννα- Μισέλ στην Προεδρία της Δημοκρατίας


Την Άννα Μισέλ προκρίνει τελικά ο Πρωθυπουργός για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ύστερα από σοβαρό προβληματισμό και έχοντας υπόψη του πάνω από όλα τους εσωκομματικούς συσχετισμούς και την αδιατάρακτη πορεία της κυβέρνησης, ο Κυριάκος για να αφοπλίσει την πτέρυγα Σαμαρά στην οποία ανήκει η Άννα-Μισέλ, καταλήγει στην επιλογή αυτή.
Μάλιστα πλήθαιναν το τελευταίο καιρό οι πληροφορίες από τις μυστικές υπηρεσίες ότι ο πρώην πρωθυπουργός με πρόσχημα την άρνηση Μητσοτάκη να τον προωθήσει στην Προεδρία της Δημοκρατίας σχεδίαζε νέα αποστασία.
Παράλληλα η επιλογή αυτή ακυρώνει και το Τσίπρα, αφού η υιοθέτηση της πρότασης για Παυλόπουλο, επικοινωνιακά θα αποτελούσε ήττα, μιας και θα εμφάνιζε τον πρωθυπουργό να σύρεται στις επιλογές του Αρχηγού της Αντιπολίτευσης
Τα πλεονεκτήματα όμως της λύσης Άννα Μισέλ δεν είναι μόνο αυτά καθόσον η ευρωβουλευτής είναι γυναίκα, νέα και πολύγλωσση και υιοθετεί τον ευρωπαϊκό τρόπο ζωής.
 Όταν όμως το απαιτεί η περίσταση  μιλά και με τη  γλώσσα του λαού και στο ρόλο του διαχειριστή της Προεδρίας είναι αρίστη.
Να σημειώσουμε ότι η υποψήφια Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι  βαφτισιμιά του τέως Βασιλιά  με τον οποίο η οικογένειά Μητσοτάκη είχε  και έχει πάντοτε στενές και αδιατάρακτες σχέσεις και η επιλογή της αποτελεί μια ιστορική και συμβολική κίνηση προς τους πολυπληθείς οπαδούς της Μοναρχίας μετά το unfair του 74 από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, γεγονός που αποτελούσε ανοιχτή πληγή για την συντηρητική παράταξη της χώρας.
 Άλλωστε και η επιλογή του Μετσόβου, σαν τόπου όπου θα έπαιρνε τις αποφάσεις του ο πρωθυπουργός δεν ήταν τυχαία, αφού το Μέτσοβο είναι ένας τόπος με τον οποίο είναι στενά συνδεδεμένη η κυρία Ασημακοπούλου.
Ρίτα Πουλακίδα, η δαιμόνια ρεπόρτερ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.157

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *