Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Untitled Post


Πρωτοπορεί ο Δήμος Ιωαννιτών

 


                                           Αφυγραντήρες εναντίον της ομίχλης

Σε μια νέα καινοτομία προχωρά η Δημοτική Αρχή του κ.Ελισάφ στα πλαίσια της έξυπνης πόλης.
Ξεπερνώντας τις αγκυλώσεις της διοίκησης Μπέγκα, που κράτησαν την πόλη μας στην στασιμότητα και το τέλμα με εισήγηση του δημάρχου των έργων κ. Γκόντα αποφασίστηκε να αντιμετωπιστεί στη ρίζα του το πρόβλημα της ομίχλης και της υγρασίας που κατατρύχει την πόλη μας πολλούς μήνες το χρόνο.
Έτσι με μόχλευση ιδιωτικών κεφαλαίων κατά το πρότυπο των λαμπτήρων LED θα τοποθετηθούν τεράστιοι αφυγραντήρες σε δρόμους και κτίρια της πόλης.
-Είναι ένα φιλόδοξο project, που χρησιμοποιήθηκε με επιτυχία στην πόλη Τιβεριάδα του Ισραήλ και που απαλλάχτηκε με τη μέθοδο αυτή από την καθημερινή ομίχλη, σημείωσε με νόημα ο Δήμαρχος σε αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Μπούρχα.
Μέσα σε τρεις μήνες θα φέρουμε συγκεκριμένη εισήγηση και προσβλέπουμε η αντιπολίτευση να προσχωρήσει στο ρεαλισμό, αφήνοντας την στείρα αντιπολίτευση και να συνταχτεί μαζί μας.
Με αυτό το βήμα έχουμε βάσιμες ελπίδες ότι θα ενισχυθεί ο χειμερινός τουρισμός και η πόλη μας θα κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για να γίνει η πρωτεύουσα των δυτικών Βαλκανίων, συμπλήρωσε ο κ. Ελισάφ στη βαρυσήμαντη αυτή αποκάλυψή του.
Ρίτα Πουλακίδα, η δαιμόνια ρεπόρτερ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.160

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *