Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Untitled Post

Γιάννενα: Εντυπωσιακή η διαμαρτυρία του ΚΕΘΕΑ

Εντυπωσιακή σε πρωτοτυπία και σε συμμετοχή νέων ανθρώπων  ήταν η εκδήλωση διαμαρτυρίας  που έγινε στην κεντρική πλατεία στις 12 το μεσημέρι εναντίον της πρόσφατης Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου της κυβέρνησης, βάσει της οποίας  καταργείται το αυτοδιοίκητο του ΚΕΘΕΑ.
Συμμετείχαν  εργαζόμενοι του Οργανισμού, εκπρόσωποι δημοτικών  και περιφερειακών παρατάξεων συλλογικότητες, νέοι και πολλοί πολίτες που ένωσαν τα χέρια τους και τη φωνή τους σε μια κραυγή διαμαρτυρίας για το πραξικόπημα της κυβέρνησης.
Αρνητικά σχολιάστηκε το γεγονός της απουσίας από την εκδήλωση της δημοτικής και περιφερειακής Αρχής, αφού είναι πάνδημη η αναγνώριση του σπουδαίου έργου, που προσφέρουν στον τόπο μας οι υπηρεσίες  του ΚΕΘΕΑ Ηπείρου.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.161

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *