Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Untitled Post

Α κ ρ ο θ ι γ ώ ς…

Αποτυχημένη πρεμιέρα

Δεν ξέρω τι επιδόσεις θα έχουν οι αντιδήμαρχοι και τα άλλα στελέχη της δημοτικής Αρχής στους τομείς που ανέλαβαν αλλά εκείνος που κυριολεκτικά έκανε αποτυχημένη πρεμιέρα ήταν ο Βαγγέλης Πήχας, υπεύθυνος για την καθαριότητα.
Ερχόμενος με φόρα από τα αποδυτήρια έβαλε ένα θεαματικό αυτογκόλ.
Χωρίς να ζητήσει τη γνώμη των εργαζομένων έστελνε τις πρώτες μέρες στο εργοστάσιο επεξεργασίας των απορριμμάτων στο Ελευθεροχώρι μισογεμάτα τα απορριμματοφόρα με τη λογική υποθέτω να κάνουν περισσότερα δρομολόγια. Όμως λόγω της απόστασης και επειδή δεν υπάρχουν σταθμοί μεταφόρτωσης τα απορριμματοφόρα που μπορούν να μεταφέρουν οκτώ τόνους σκουπιδιών μετέφεραν τους μισούς και τα σκουπίδια έμειναν στους κάδους, αφού τα  δρομολόγια ήταν αδύνατο να αυξηθούν, εκτός και αν τα φορτηγά πετούσαν..
Τα σκουπίδια έφεραν την αγανάκτηση των πολιτών και επειδή παράλληλα υπήρξε και η διαμάχη με την ανάθεση σε ιδιώτες των σκουπιδιών στις άλλες δημοτικές περιφέρειες και τα γεγονότα στο δημοτικό συμβούλιο η σπέκουλα πήγε σύννεφο  με τους ιεροφάντες της ιδιωτικοποίησης της καθαριότητας να αλυχτούν επί μέρες.
Τώρα η κατάσταση εξομαλύνθηκε, αφού ο αντιδήμαρχος άκουσε την πρόταση των εργαζομένων αλλά το κακό είχε γίνει.
Εμείς πάντως είμαστε από αυτούς που θεωρούν ότι το αυτογκόλ δεν ήταν προσχεδιασμένο, γιατί ο κ. Πήχας είναι αριστερός, που διεκδικούσε μάλιστα και θέση υποψηφίου στον ΣΥΡΙΖΑ το 2015 και είναι αδύνατο να συμμετείχε σε τέτοια παιχνίδια.

Κακιά συνήθεια

 

 Και μιας και ο λόγος περί δημοτικού συμβουλίου, όπου ο δήμαρχος είναι διακεκριμένος ιατρός και ο Πρόεδρος άτεγκτος που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του, πώς συμβιβάζεται οι δημοτικοί σύμβουλοι να καπνίζουν εντός της αίθουσας και αυτό να το μιμούνται και τα θεωρεία;

Δεν ισχύει εδώ ο αντικαπνιστικός νόμος;
Και με ποιο  ηθικό δικαίωμα θα επιβληθούν  πρόστιμα στα καφενεία, στα εστιατόρια, στις ταβέρνες και όπου δει  από τα όργανα της δημοτικής αρχής, όταν το δημοτικό συμβούλιο θυμίζει τεκέ;

Σκαντζόχοιρος

Ήταν ζωηρή η συζήτηση στο καφέ Diverso επί της  Κωλέττη, όπου συχνάζουν πολλοί φίλα προσκείμενοι προς το πρώην κυβερνητικό κόμμα αλλά και γνωστοί δημοσιογράφοι της πόλης σ ‘ αυτό το πολιτικό στέκι της πόλης μας με τους φιλικούς και εξυπηρετικούς ιδιοκτήτες του.
Άλλοι δικαιολογούσαν τις ενστάσεις μερικών ηγετικών στελεχών για το επιδιωκόμενο άνοιγμα, άλλοι τους κατέκριναν και ήταν υπέρ της δημιουργίας μαζικού κόμματος χωρίς προαπαιτούμενα και συμπέρασμα δεν έβγαινε!
Άλλωστε σε τέτοιου είδους συζητήσεις ποτέ δεν εξάγονται πολιτικά συμπεράσματα και η συζήτηση αυτή κάθε εαυτή  έχει το ενδιαφέρον με τις ατάκες να δίνουν και να παίρνουν.
Και ενώ η συζήτηση είχε ανάψει και το ερώτημα ήταν τι κόμμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, πετάγεται ο μόνιμος θαμώνας του καφέ, μέλος του κόμματος με την κοτσίδα σήμα κατατεθέν και ερωτά:
– Έχετε δει ποτέ σκαντζόχοιρο να συναντά κόσμο, ενώ βαδίζει;
-Όχι του απαντά ο Σωτήρης, δεν είμαστε από χωριό!
-Αν είχατε ζήσει στο Ζαγόρι θα ξέρατε, απάντησε ο κοτσίδας.
– Και τι κάνουν οι σκαντζόχοιροι στο Ζαγόρι, όταν συναντούν κόσμο ρωτά ο Βασίλης
– Μαζεύονται και κλείνονται στο καβούκι τους, προβάλλοντας τα αγκάθια τους! Τέτοιο κόμμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, κόμμα σκαντζόχοιρος αποφαίνεται ο κοτσίδας και σηκώνεται και καβαλώντας την μοτοσυκλέτα του φεύγει για τεχνικές συναρμολογήσεις.
Τεχνικές συναρμολογήσεις που αναμφισβήτητα είναι πιο εύκολες από τις αντίστοιχες πολιτικές!
  

Κεραμέως

Μεγάλο πολιτικό κεφάλαιο είναι για τη ΝΔ η υπουργός παιδείας Κεραμέως.
Ενώ στα σχολεία υπάρχουν ακόμη κενά, αυτή ασχολείται με το φλέγον θέμα, ποιος θα κρατά τη σημαία στις παρελάσεις.
Είναι το θέμα της επιβράβευσης της αριστείας που την κρατά σε εγρήγορση.
Ακριβώς γι αυτό θέλει να επιβραβεύσει και τους αριστούχους των ιδιωτικών κολεγίων, των οποίων εξισώνει τα πτυχία με εκείνων, που αποφοίτησαν από τα δημόσια Πανεπιστήμια.
Και ως γνωστόν όσοι αποφοιτούν από τα ιδιωτικά κολέγια είναι όλοι αριστούχοι και αυτό δεν το εκτίμησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις, οπότε ακόμη μια αδικία αποκαθίσταται.
Και μπροστά σε αυτή την εξίσωση οι πρυτάνεις των Πανεπιστημίων μένουν σιωπηλοί, ενώ είχαν σηκώσει παντιέρα, όταν επιχειρήθηκε να γίνουν Πανεπιστημιακά τμήματα μερικά εκ των ΤΕΙ με ίδιο αντικείμενο και είναι γνωστή η διαμάχη των μηχανικών των Πολυτεχνείων να μην έχουν τα ίδια επαγγελματικά δικαιώματα με αυτούς, που αποφοίτησαν και αποφοιτούν από τα αντίστοιχα τμήματα των ΤΕΙ…

Ποιοι εορτάζουν σήμερα

Σήμερα Κυριακή 6 Οκτωβρίου γιορτάζουν οι: Ερωτηΐς, Ερωτηΐδα, Θωμάς, Θωμαή, Τόμας.
Απόκαυκος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.160

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *