Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Untitled Post

Καλημέρα, κύριε Δήμαρχε,

Σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο ολοκληρώνονται οι διαδικασίες που έχουν σχέση με τα άτομα που θα στελεχώσουν τα συμβούλια των νομικών προσώπων και των επιτροπών του δήμου.
Μια συνεδρίαση ρουτίνας για τους πολλούς αλλά με μεγάλη πολιτική σημασία και αντίστοιχους πολιτικούς συμβολισμούς.
Γιατί μέσα από αυτές τις βαρετές για τους συμβούλους και τους πολλούς διαδικασίες το συμπέρασμα που προκύπτει είναι απογοητευτικό και σε ευθεία αντίθεση για το “πρόσωπο” που με επιμέλεια είχαν προεκλογικά φιλοτεχνήσει για σας οι υποστηρικτές σας και εσείς ο ίδιος.
Ο οραματικός ηγέτης που σαν τέτοιον σας επέλεξε η πλειοψηφία του Γιαννιώτικου λαού, ο άνθρωπος των συνθέσεων και των υπερβάσεων, που έτσι σαν λανσάρισαν στα Γιάννενα αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα, αποδείχτηκε μέσα από ελάχιστες συνεδριάσεις και συμβολικές αποφάσεις πως όχι μόνο δεν είναι τέτοιος αλλά δυστυχώς  είναι ένας περιδεής κομματάρχης.
Ένας κομματάρχης που με νοοτροπία λοχαγού και με τη λογική του “αποφασίζομεν και διατάσσομεν” που σας εξοπλίζει το αντισυνταγματικό ανοσιούργημα Θεοδωρικάκου είναι φανερό ότι θα χαρακτηρίζει τα επόμενα βήματα της δημοτικής αρχής.
Και όμως, αν και εμφανίζεστε ως ένας εκ των θεωρητικών του προβλήματος του “τι είναι προοδευτικό σήμερα” δεν αντιλαμβάνεστε ότι ζούμε σε μια εποχή που οι κοινωνίες σήμερα το πρώτο που έχουν ανάγκη για να κυβερνηθούν και να πάνε μπροστά είναι οι ειλικρινείς συνεννοήσεις και τα γενναία ανοίγματα στους θεωρούμενους αντιπάλους με την καθιέρωση ευρύτατων συναινέσεων.
Αντί αυτού εσείς επιλέγετε να διορίζετε ακόμη και  στο τελευταίο συμβούλιο  ενός οίκου ευγηρίας όσα μέλη  σαν αναλογούν και που είναι υπό τον έλεγχό σας!
 Αλήθεια σε τι θα αντιστρατεύονταν την πολιτική σας ένα μέλος λιγότερο που δεν σας αφαιρούσε την πλειοψηφία , το οποίο δεν στρατεύτηκε υπό τη σημαία σας στις πρόσφατες εκλογές ή που δεν ήταν ψηφοφόρος σας;
Με ανέξοδες επιδείξεις πυγμής δεν σηματοδοτείτε το προοδευτικό που ο όμιλος στον οποίο μιλήσετε προχθές στην Αθήνα πρεσβεύει , δηλαδή ότι “μόνο με την
ανασύνθεση του πολιτικού πέρα από τις κλασικές διαχωριστικές γραμμές
είναι εφικτό να αντιμετωπισθούν τα σοβαρά σημερινά ζητήματα.

Κύριε, δήμαρχε,
Αλήθεια, με ποιο τρόπο θα ανασυνθέσετε το πολιτικό σκηνικό της πόλης μας, όταν δεν έχετε την πολιτική ευφυΐα αλλά και το περίσσευμα καρδίας να παραχωρήσετε στην αντιπολίτευση σήμερα ούτε μια παραπάνω θέση, που δεν θα ανατρέπει τους πολιτικούς συσχετισμούς αλλά θα αποτελεί ένδειξη καλής θέλησης.
Αν και ένας εμπνευσμένος ηγέτης με αυτοπεποίθηση,  ποτέ δεν θα έκανε τέτοιους υπολογισμούς αλλά θα πρότεινε τους καλύτερους από όλο το δημοτικό συμβούλιο, όταν μάλιστα είναι δεδομένο ότι η δημοτική σας ομάδα δεν είναι και ό,τι το καλύτερο!


Κύριε δήμαρχε, 


Με το συγκεντρωτισμό, τους τακτικισμούς αλλά και  την πολιτική δειλία βάλατε τις βάσεις για μια αποτυχημένη δημαρχιακή θητεία, για μια τετραετία “μια από τα ίδια” για να μη πούμε ” μια τετραετία χειρότερη από την προηγούμενη”
Και όμως οι προσδοκίες που έχετε δημιουργήσει είναι μεγάλες και είμαι βέβαιος ότι γνωρίζετε, τι σημαίνει για μια κοινωνία και για τα πολιτικά πράγματα του δήμου μας, εάν αυτές οι προσδοκίες αποδειχθούν για μια ακόμη φορά ότι ήταν φρούδες και όνειρο απατηλό…


Ο Ιωαννίνων Απόκαυκος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.159

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *