Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Untitled Post

Καληνύχτα, κύριε δήμαρχε!

Δυο και μόνο συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου είναι αρκετές για να διαπιστώσει κανείς ότι η πόλη και δήμος δεν γύρισαν σελίδα.
Το αντίθετο μάλιστα! Έκαναν βήματα προς τα πίσω.
Γιατί, αν ήσασταν αυτός που οι νέοι “προφήτες” ανά την ΅Ελλάδα  σας παρουσίαζαν, όταν” εν χορδαίς και οργάνοις” ευαγγελίζονταν την έλευσή σας, δε θα χρειαζόταν να κρύβεστε πίσω από τα άρθρα και τις παραγράφους του νόμου Θεοδωρικάκου.
Ενός νόμου που δεν έχει προηγούμενο στην πολιτική ιστορία της χώρας, αφού εκ των υστέρων ανατρέπει και το πνεύμα αλλά και τον τύπο του νόμου με τον οποίο ο λαός κλήθηκε  και απεφάνθη δημοκρατικά στις εκλογές του Μαΐου.
Αν ήσασταν αυτός που ευαγγελίζονταν οι υποστηρικτές σας, θα ασκούσατε πολιτική και ιδεολογική ηγεμονία που αυτή και μόνο διαμορφώνει νέους συσχετισμούς, δημιουργικές συνθέσεις και νέες προοπτικές.
Αντί αυτού, εσείς, φοβικός και τακτικιστής συνασπίζεστε με αυτόμολους καιροσκόπους και με αυτούς που κατά κύριο λόγο σηματοδοτούν το φαύλο παρελθόν, μοιράζοντας οφίκια αντιδημάρχων, προέδρων  και θέσεις στα διάφορα όργανα του δήμου.
Με τον έλεγχο όμως με πειθήνια πρόσωπα των μηχανισμών του δήμου και με μια ομάδα δημοτικών συμβούλων, στην καλύτερη περίπτωση άχρωμων, άγευστων, πολιτικά λαπάδων έχετε την αυταπάτη ότι θα αλλάξετε τα πράγματα του δήμου με έναν συγκεντρωτισμό  παρελθόντων αιώνων.
Μάλλον αγνοείτε ότι μια εμπνευσμένη ηγεσία για να αποδώσει καρπούς απαιτεί ανοχή και περίσσευμα καρδίας και πολιτικού θάρρους.
Όπως έδειξε και η αποψινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου μέχρι το διάλειμμα- που είχαμε την αντοχή να υπομείνουμε την πολιτική ανεπάρκεια του οργάνου που εκπροσωπεί  τον Γιαννιώτικο λαό – με τον αυταρχισμό σας που εκφράζεται και μέσω του Προέδρου του δημοτικού Συμβουλίου και με τις εμφανείς αδυναμίες της πλειοψηφούσας σε αριθμό μελών αντιπολίτευσης οι υποθέσεις της πόλης θα προχωρούν από εδώ και στο εξής κουτσά- στραβά.
Στις δύο συνεδριάσεις  ήλθαν αρωγοί σας και οι οργανωμένες ομάδες του ΚΚΕ, που ουσιαστικά σας έλυσαν πολλά επικοινωνιακά προβλήματα.
Όταν όμως αυτοί θα αποχωρήσουν, τότε θα μείνετε ενώπιον ενωπίω με τα μεγάλα και τα δύσκολα και τότε οι διατάξεις και οι παράγραφοι του νόμου Θεοδωρικάκου δεν θα είναι ικανές να κρύψουν αυτό που είναι εκ των προτέρων ολοφάνερο, δηλ ιδεολογική και πολιτική μιζέρια μαζί με κούφια λόγια και μπόλικο αυταρχισμό, που αυτοί που τον εκφράζουν προκαλούν τον καγχασμό, αφού δεν είναι ικανοί να δέσουν  ούτε τα κορδόνια των υποδημάτων τους!
Μετά περισσής λύπης
Ο Ιωαννίνων Απόκαυκος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.159

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *