Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Untitled Post

Καλημέρα, κύριε δήμαρχε,

Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για σας!
Είναι η πρώτη φορά που συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο για μια σειρά από ενδιαφέροντα θέματα, που αφορούν το δήμο μας.
Μια μέρα που έχει προκηρυχθεί γενική απεργία εναντίον της λαοπρόβλητης κυβέρνησής μας, που τόσα πολλά έχει πετύχει στο διάστημα αυτών των 79 ημερών.
Το θράσος των απεργούντων είναι μεγάλο αλλά μεγαλύτερο το θράσος των παρατάξεων που σας αντιπολιτεύονται και που μαθαίνω ότι ζήτησαν αναβολή του δημοτικού συμβουλίου.
Μέχρι και η Τατιάνα, λέγεται ότι σας τηλεφώνησε και ζήτησε αναβολή αλλά εσείς, δήμαρχε μας απτόητος το αρνηθήκατε, δείχνοντας πολιτική πυγμή και αποφασιστικότητα και βάζοντας μπροστά από όλα και από όλους το συμφέρον του δήμου μας.
Οπλισμένος με το νόμο Θεοδωρικάκου, το δημοκρατικότερο νόμο από συστάσεως του Ελληνικού κράτους, που δίνει πλειοψηφία χωρίς να την έχουν στους πεφωτισμένους στην συγκρότηση των επιτροπών, που αποφασίζουν για τη ζωή των πολιτών, έρχεσθε να ενημερώσετε το δημοτικό συμβούλιο.
Τώρα τις αποφάσεις τις πήρατε και το τι ρόλο θα παίξει το δημοτικό συμβούλιο μου προκαλεί μια εύλογη απορία!
Αλλά πέρα από τις γόνιμες συνθέσεις που είστε διατεθειμένος να κάνετε και κάνατε μέχρι τώρα, αφού όλα αποφασίστηκαν με διάλογο και συναίνεση, είστε πάντα πρόσφορος να λύνετε και τις απορίες των πολιτών, αφού το σύνθημά σας είναι “όλα στο Φως”

Κύριε, δήμαρχε
Το βράδυ, όλοι εμείς οι πολίτες που σας εμπιστευόμαστε ζητούμε να πατάξετε εν τη γενέσει της όποια κίνηση των φαύλων που ενδεχόμενα θα ζητήσουν νομιμοποίηση των αποφάσεών σας από το δημοτικό συμβούλιο!
Δείξτε τους ποιος κάνει κουμάντο σε αυτή τη χώρα και ακόμη σε αυτό το δήμο!
Ο Κυριάκος στην Ελλάδα και εσείς στα Γιάννενα.
Και οι μαχητικές διαδηλώσεις στους δρόμους της αντιπολίτευσης  και ιδιαίτερα του ΣΥΡΙΖΑ και οι προσφυγές στο συμβούλιο επικρατείας  εναντίον του νόμου Θεοδωρικάκου δε θα έχουν κανένα αποτέλεσμα.
Τους θυμάμαι να βγαίνουν στην τηλεόραση και να διαφημίζουν την απλή αναλογική  και ανατριχιάζω.
Μη διστάσετε να τους αποκαλύψετε και να τους παραδώσετε στη χλεύη του λαού!
Κύριε, δήμαρχε
Χθες βράδυ μια μπόρα ξέπλυνε τη πόλη μας από τα υπολείμματα των φαύλων.
Και σήμερα την 79η   ημέρα από την ανάληψη της εξουσίας από τις δυνάμεις της προόδου και του εκσυγχρονισμού, που ο ήλιος ανατέλλει  μετά την κάθαρση, όλοι προσμένουμε τη ζωοφόρο ανατολή του δικού σας ήλιου, βέβαιοι  που θα μείνετε στην ιστορία της πόλης ως ο “δήμαρχος Ήλιος”
Μετά του προσήκοντος σεβασμού

Ο Ιωαννίνων Απόκαυκος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.159

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *