Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Untitled Post

Καλημέρα, κύριε δήμαρχε,

Η χθεσινή μέρα ήταν σημαντική για σας! Υποδεχτήκατε τον πρωθυπουργό στο γραφείο σας, μόλις δυο βδομάδες μετά την ανάληψη των καθηκόντων σας και αυτό δείχνει πόσο επενδύει σε σας ο κ. Μητσοτάκης.
Άλλωστε το alter ego του ο κ. Θεοδωρικάκος σας υπενθύμισε, πόσο σας βοήθησαν και θα σας βοηθήσουν οι αλλαγές που έκανε στον Κλεισθένη στην κυβερνησιμότητα του δήμου και εσείς ευγενικά τον ευχαριστήσατε, προωθώντας και τα αιτήματά σας για το στρατόπεδο Βελισσαρίου, τη λίμνη και το παλιό Πανεπιστήμιο.
Την ίδια μέρα όλως τυχαίως σε μια κίνηση συμβολισμού συνεδρίασε η περιβόητη επιτροπή των οικονομικών και αποφάσισε να παραχωρήσει σε ιδιώτες την καθαριότητα  σε Ανατολή και Πέραμα καθώς και τον καθαρισμό των κάδων, την ώρα που ο πρωθυπουργός επισκεπτόταν στο Ελευθεροχώρι το εργοστάσιο επεξεργασίας απορριμάτων της ΤΕΡΝΑ που είναι έργο ΣΔΙΤ και που κατασκευάστηκε επί των ημερών της προηγούμενης άκρως αριστερής κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
Ενός ΣΥΡΙΖΑ που αμήχανος σας παρακολουθεί να εφαρμόζετε το πρόγραμμά σας και την τακτική σας.
Άλλωστε σε μια πόλη, που υποφέρει από την έλλειψη καθαριότητας και οι υπηρεσίας είναι πλήρως απαξιωμένες στη συνείδηση της κοινωνίας, το τελευταίο που την ενδιαφέρει είναι ποιος θα έχει την ευθύνη της καθαριότητας!
Έχει μπουχτίσει από τον τρόπο που εργάζονται οι υπάλληλοι καθαριότητας που στην συντριπτική τους πλειοψηφία προσελήφθησαν από τον Φίλιο και τον Γκόντα, τότε που οι υπηρεσίες του δημαρχείου ασφυκτιούσαν από τις αθρόες προσλήψεις ημετέρων χωρίς ίχνος προγραμματισμού και το αραλίκι ήταν θεσμός κάτι που πέρασε και στο DNA και των σημερινών που σε ένα μεγάλο μέρος τους προσποιούνται ότι εργάζονται
Βέβαια οι Φίλιος και Γκόντας τώρα είναι οι Ηρακλείς σας αλλά ποιος θυμάται τον πρότερον βίο τους;
Ακόμη οι αντιδράσεις των γνωστών εργατοπατέρων νερό έριξαν στο μύλο σας και μάλλον με ικανοποίηση τις είδατε, αφού προκαλούν περισσότερο την κοινωνία παρά εσάς.
Έτσι το ζήτημα της καθαριότητας μπαίνει σε ένα δρόμο, χωρίς να μάθουν ποτέ οι πολίτες τι πραγματικά πρεσβεύετε για το θέμα αυτό, χωρίς έναν απολογισμό για την κατάσταση που υπάρχει και μια εκτίμηση για τις δυνατότητες και τα όρια των υπηρεσιών καθαριότητας της δημοτικής Ενότητας Ιωαννίνων.
Αν και πιστεύω ότι τις αποφάσεις της επιτροπής οικονομικών τώρα θα τις φέρετε στο δημοτικό συμβούλιο, μιας και οι συσχετισμοί είναι ευνοϊκοί και για λόγους επικοινωνιακούς, κάτι που δεν κάνατε με το διαγωνισμό των λαμπτήρων LED, που δεν σας κόστισε και πολύ, γιατί ο κόσμος και απληροφόρητος ήταν και είναι και αυτό είναι κάτι που αφορά το μέλλον.
Άλλωστε τα ζητήματα δημοκρατίας δεν συγκινούν τους πολίτες μετά την περίοδο των μνημονίων, αφού έχουν εθισθεί να παίρνουν άλλοι τις αποφάσεις και αυτοί να τις εκτελούν.

Κοντολογής, κύριε Δήμαρχε εισερχόμεθα σε περίοδο πεφωτισμένης δεσποτείας.
Αυτό μάλιστα είναι και το κεντρικό μοντέλο διακυβέρνησης της χώρας και εσείς φιλοδοξείτε να είστε ένας τοπικός  πεφωτισμένος μονάρχης.
Εν αναμονή των αποτελεσμάτων και μετά του προσήκοντος σεβσμού

Ο Ιωαννίνων Απόκαυκος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.159

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *