Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Untitled Post

Αποτέλεσμα εικόνας για μωυσής στο δημοτικό συμβούλιοΥπόδειγμα ειλικρίνειας, θάρρους και δημοκρατικού ήθους

“Όλα στο φως”, είναι το μότο του νέου Δημάρχου Ιωαννίνων, που δεν χάνει ευκαιρία για να δηλώνει ότι τίποτε δεν γίνεται  και δεν θα γίνει πίσω από τις πλάτες του λαού!
Η κοινωνία θα πληροφορείται τα πάντα και ενημερωμένη θα κρίνει.
Όπως, καλή ώρα, πληροφορήθηκε για τις πρωτοβουλίες που πήρε μαζί με μια ομάδα γκεσεμιών της ΝΔ στο χώρο της Τοπικής αυτοδιοίκησης για την ανατροπή του νόμου του Κλεισθένη, που με βάση αυτόν ο λαός έκανε τις επιλογές του στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.
Και αφού ο προοδευτικότατος δήμαρχός μας  μας κράτησε κοινωνούς των κινήσεών του και μάθαμε λεπτομερώς, τι συζήτησε και τι πρότεινε στο Θεοδωρικάκο, το νέο αναμορφωτή της χώρας, ήλθε σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας και μπροστά στο συνταγματικό πραξικόπημα της κυβέρνησης που εκ των υστέρων νοθεύει τη λαϊκή εντολή, δήλωσε περισπούδαστα ότι ” εμείς δεν νομοθετούμε αλλά εφαρμόζουμε τους νόμους του κράτους”!!!
Τόσο διάφανα, τόσο ειλικρινά, τόσο δημοκρατικά…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.158

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *