Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Untitled Post

Ζητείται Ελπίς

Τον καγχασμό των δημοκρατικών πολιτών προκαλεί η ανακοίνωση του ψηφοδελτίου του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.
Με μια άτολμη απόφαση, βγαλμένη από τα μαγειρεία των τοπικών ψευτοπαραγόντων και των τριών …βολευτών, που επέλεξαν την πλήρη περιχαράκωση με την ελπίδα ότι θα σώσουν κάποιοι εξ αυτών το βουλευτικό σαρκίο τους, έκλεισαν επιδεικτικά την πόρτα στα πρόσωπα εκείνα που θα σηματοδοτούσαν το γενναίο άνοιγμα στην κοινωνία, προσθέτοντας στο ψηφοδέλτιο πρόσωπα που δεν θα διαταράξουν τις εσωκομματικές ισορροπίες με την μικρή απήχηση που έχουν στο εκλογικό σώμα.
Αλλά και η επιλογή  και η άμεση επιβράβευση εκείνων, που μέχρι την Κυριακή των δημοτικών εκλογών έδιναν το αγώνα με παρατάξεις που απεργάζονταν και απεργάζονται την στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, δείχνει τον αμοραλισμό και τον τυχοδιωκτισμό αυτών που εισηγήθηκαν και αποφάσισαν αυτό το έκτρωμα.
Τώρα όλοι αυτοί και όσοι με την σιωπή τους ουσιαστικά συναινούν, ας αναλάβουν τις ευθύνες τους!
Αν φυσικά κατανοούν, τι είναι πολιτικές ευθύνες, γιατί και γι αυτό πολύ αμφιβάλλουμε…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.157

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *