Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Untitled Post

Αποτέλεσμα εικόνας για Γιαννενα μωυσής
Όλα είναι έτοιμα για να ανοίξουν οι κάλπες στο Δήμο Ιωαννιτών

 Παγκόσμιο το ενδιαφέρον

Λίγες ώρες πριν να ανοίξουν οι κάλπες για το 2ο γύρο στο δήμο Ιωαννιτών και το παγκόσμιο ενδιαφέρον είναι στραμμένο στην ιστορική πρωτεύουσα της Ηπείρου.
Δεκάδες είναι τα τηλεοπτικά δίκτυα που καταφθάνουν στην πόλη μας για να καταγράψουν το γεγονός της εκλογής στο αξίωμα του δημάρχου του επικεφαλής της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, γεγονός πρωτόγνωρο για την Ευρώπη.
Μάλιστα το CNN εγκατέστησε δορυφόρο στο Ιτς Καλέ για να αναμεταδώσει πρώτο από όλα το αποτέλεσμα, που αποτελεί την αφετηρία μιας νέας εποχής για τα Γιάννενα, ενώ συγχρόνως μετέδωσε και στιγμιότυπα από την επίσκεψη εκατοντάδων θρησκευτικών ομοϊδεατών του κ. Ελισάφ, που κατέκλυσαν τα Γιάννενα και επισκέπτονται την Ιερά Συναγωγή στο ιστορικό κέντρο της πόλης, το Κάστρο για να προσευχηθούν για την αίσια έκβαση της μάχης.
Και ενώ οι κάτοικοι της πόλης είναι έτοιμοι να ανοίξουν μια νέα σελίδα στην ιστορία της πόλης, ο επικεφαλής της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ συνοδευόμενους από τους συνεργάτες του περιήλθε σήμερα τις κεντρικές οδούς της πόλης, δεχόμενος τις ευχές των συνδημοτών του, που είχαν κατακλύσει τα καταστήματα και τα καφέ της πόλης, επωφελούμενοι και των καιρικών συνθηκών, που συμβάλλουν στο εορταστικό κλίμα.
Reuters

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.157

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *