Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Untitled Post


Λαμπρό το μέλλον για τα Γιάννενα με τη Νέα Εποχή!

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, γένι

Είναι κρίμα και άδικο να περιορίζεται η ακτινοβολία του επικεφαλής της “ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ” και της νέας τάξης πραγμάτων στο δήμο Ιωαννιτών στα πλαίσια της Ευρώπης.
Μιας ηπείρου γηραιάς και παρηκμασμένης και να αποσιωπάται από ταπεινοφροσύνη η επιρροή του στον Νέο Κόσμο και δη στην μεγάλη χώρα πέραν του Ατλαντικού, τις Η.Π.Α.
Είναι κοινό μυστικό των κύκλων της διεθνούς διπλωματίας ότι ο μελλοντικός ηγέτης των Ιωαννίνων έχει από καιρό γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ και έχουν συζητήσει δια μακρών σχέδια για την ανάπτυξη της πόλης μας.
Μάλιστα ο Ντόναλντ Τραμπ ενδιαφέρθηκε να επενδύσει προσωπικά εκατομμύρια δολάρια για την τουριστική προβολή της πόλης και να κτίσει αλυσίδα ξενοδοχείων στην περιοχή μας, εκτιμώντας και την γεωστρατηγική θέση της πόλης μας.
Μιας πόλης που υπό την ηγεσία του επικεφαλής της “ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ” θα αναβαθμιστεί και θα αποτελέσει την πραγματική πρωτεύουσα των Βαλκανίων, ου μην αλλά και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.
Ντοκουμέντο από τις επαφές αυτές δημοσιεύουμε σήμερα, έχοντας την πεποίθηση ότι η αποκάλυψη αυτή θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις εκλογές της προσεχούς Κυριακής, γέρνοντας οριστικά την πλάστιγγα υπέρ της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ!

Ρίτα Πουλακίδα, η δαιμόνια ρεπόρτερ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.156

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *