Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Untitled Post

Α κ ρ ο θ ι γ ώ ς…..

Ο έσχατος εξευτελισμός του ιατρικού επαγγέλματος και της δημοκρατικής ευαισθησίας

Δεν υπάρχει  μεγαλύτερος εξευτελισμός του ιατρικού επαγγέλματος  από το να ζητάς αντίδωρο για τις ιατρικές υπηρεσίες που προσφέρεις ως γιατρός και μάλιστα κρατικού νοσοκομείου.
Το φακελάκι είναι μια μορφή τέτοιου εξευτελισμού και  είναι  πράξη ποινικά κολάσιμη.
Αλλά ο έσχατος εξευτελισμός που δεν εμπίπτει στον ποινικό κώδικα αλλά στον άγραφο νόμο της ηθικής και της δημοκρατικής αξιοπρέπειας είναι να ζητάς επιτακτικά με προσωπική παρέμβαση ψήφο στις δημοτικές εκλογές, γιατί πρόσφερες ιατρικές υπηρεσίες, που τις θεωρείς  ευεργεσία που πρέπει να ανταποδώσεις με την ψήφο σου.
Και αυτό γίνεται  ακόμη πιο κραυγαλέο, όταν είσαι και πανεπιστημιακός δάσκαλος, που πέρα από την επιστημονική επάρκεια διαμορφώνεις και το ήθος των φοιτητών σου.
Αυτός ο κύριος, λοιπόν, εκμεταλλευόμενος την κοινωνική εξουσία που του παρέχει η πολιτεία, θέλει να κυβερνήσει και την πόλη μας, εισάγοντας το 2019 παλαιοκομματικές πρακτικές αισχίστου είδους.
Άραγε, το γνωρίζουν οι πανεπιστημιακοί συνάδελφοί του, που εξ Αθηνών ξεσπαθώνουν υπέρ της υποψηφιότητάς του;

Αρχή άνδρα δείκνυσι…και όχι μόνον

“Η άσκηση της εξουσίας αποκαλύπτει τον πραγματικό χαρακτήρα ενός ανθρώπου” έλεγε ο Βίας ο Πριηνεύς, ένας εκ των επτά σοφών της Αρχαίας Ελλάδος.
Η ίδια ρήση  χρησιμοποιείται και  από τον Σοφοκλή στην Αντιγόνη, με τον Κρέοντα να
υποστηρίζει ότι η εξουσία αποκαλύπτει τον πραγματικό χαρακτήρα του
άνδρα. 

Αν όμως αυτοί οι σοφοί άνθρωποι είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τους τρόπους που οι σύγχρονοι Έλληνες διεκδικούν την κάθε μορφή εξουσίας και τα μέσα που μετέρχονται θα είχαν  διαμορφώσει αλλιώς το ρητό τους.
Και αυτό αφορά τους ανθρώπους που κινούνται σε κάθε ιδεολογικό χώρο και της δεξιάς και της αριστεράς.
Απλά για την αριστερά η διαπίστωση αυτή γίνεται πιο επώδυνη, αφού μερικοί θεωρούν ότι έχουν το ηθικό πλεονέκτημα εκ γενετής, μιας και αυτοορίζονται ως αριστεροί…



σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.157

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *