Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Untitled Post


Α κ ρ ο θ ι γ ώ ς ….

Οι δημοτικές εκλογές είναι ένα βαθιά πολιτικό γεγονός και όχι μια κοινωνική εκδήλωση, όπου βρίσκουμε την ευκαιρία να “βγάλουμε” τις υποχρεώσεις που έχουμε σε φίλους, συγγενείς κλπ.
Στις δημοτικές εκλογές εκλέγουμε τις παρατάξεις και τα πρόσωπα που θα ασχοληθούν στο δήμο με την επίλυση των άμεσων προβλημάτων που αφορούν τη ζωή μας!
Πολλοί όμως αυτό το ξεχνούν την ημέρα των εκλογών και το θυμούνται την επομένη, όταν αγανακτούν με όσα αντιμετωπίζουν στη γειτονιά τους, στους δρόμους, στις υπηρεσίες του δήμου και γενικότερα στην πόλη τους.
Πότε όμως θα αγανακτήσουν και με τον εαυτό τους, όταν οι καταστάσεις αυτές οφείλονται εν πολλοίς και στη στάση τους με τις επιλογές που κάνουν;

Ο πανικόβλητος Ελισάφ και ο θλιβερός Φίλιος

Είναι φανερό πια πως η φούσκα που ονομάζεται Μωυσής Ελισάφ σπάει με κρότο μέσα από αλλεπάλληλες κρίσεις μεγαλείου…
Ο πανικός είναι διάχυτος και αυτός που ανέλαβε να ξαναφουσκώσει την σπασμένη φούσκα είναι ο τραγικός Φίλιος.
Η σπασμένη φούσκα όμως δεν φουσκώνει ξανά και αυτό που απομένει είναι ο δημόσιος καγχασμός των δύο πρόσκαιρων συνεταίρων, γεγονός που επιτείνει την
αυτογελοιοποίησή τους!
Στο μεταξύ ο …ΣΥΡΙΖΑ αμήχανος σφυρίζει- έως πότε άραγε;- αδιάφορα…

Τέλος εποχής

Δύσκολα τα πράγματα για την Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου του Αλέκου Καχριμάνη, αφού για πρώτη φορά ο κ. Καχριμάνης αφήνει στην άκρη τη στολή του Ανεξάρτητου και ανεβαίνει στο κομματικό πόντιουμ για να υποδεχτεί τον Κυριάκο.
Το πρόβλημα   όμως με την αλλαγή τακτικής από τον απερχόμενο Περιφερειάρχη το έχουν περισσότερο όσοι από άλλους κομματικούς χώρους μετέχουν στο ψηφοδέλτιο ή στηρίζουν μια καθαρά πλέον κομματική υποψηφιότητα και όχι ο Αλέκος που δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα.
Λέτε να μη προσέτρεξε και στις υπηρεσίες του κ. Φίλιου, που από το παρασκήνιο παίζει σε πολλά ταμπλό;
Είναι πολυπαραγοντικό παιχνίδι το ζήτημα των αυτοδιοικητικών εκλογών και τα συμφέροντα είναι πολλά, γι’ αυτό και τα όρνεα της τοπικής διαπλοκής δίνουν τα ρέστα τους…

Τραγικό θέαμα

Τραγική ήταν η εικόνα του Δευτεροβάθμιου   εκπρόσωπου τύπου του κ. Ελισάφ, όταν αντιπροσωπεία υπό τον Λάζαρο Νάτση επισκέφτηκε τις υπηρεσίες της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης χθες Πέμπτη.
Κάτωχρος και σε σύγχυση ψέλλισε κάποια λόγια και ύστερα έκλεισε την πόρτα του γραφείου του και εξαφανίστηκε.
Λέτε να κατάλαβε ο ίδιος και ο κ. Μωυσής το άκομψο θέαμα που παρουσίασαν και παρουσιάζουν στον Γιαννιώτικο λαό με την προκλητική στρατολόγηση της κεφαλής των καθηγητών του νομού μας και την ένταξή της στις επιδιώξεις μιας παράταξης;
Κομματάκι δύσκολο, αφού ο σκοπός αγιάζει τα μέσα για την …Νέα Εποχή

Αξιόλογοι και προ πάντων αξιοπρεπείς

Είναι τόσο αξιόλογο και …αξιοπρεπές το ψηφοδέλτιο της Νέας Εποχής, σύμφωνα  και με την πιστοποίηση ISO που του χορήγησε ο κ Φίλιος, που ένα από τα μέλη του ο κ. Ζάχος Δόγκανος επιστράτευσε ένα νεαρό παιδάκι  σήμερα το πρωί και με κονκάρδα μοιράζει κάρτες στην οδό Καλλαρη.
Είναι  ο κ. Δόγκανος, αυτός που μεγαλούργησε το 2014  στην παράταξη του κ. Μπέγκα, και τηλεφωνούσε κάθε μέρα στο Δημαρχείο για να γίνει γενικός γραμματέας του Δήμου, μιας και η θέση που έχει στο Πανεπιστήμιο και για την οποία υπερηφανεύεται δεν ήταν αρκετή.
Ακολούθως ο περί ου ο λόγος αξιοπρεπής πήγε για ένα φεγγάρι στην παράταξη του κ. Βαρτζιώκα και τελικά τσουπ στον κ. Μωυσή!
Α βρε, φίλτατε Γιάννη Μελανίδη με τα σαίνια που επιστράτευσες για να πάρεις την εκδίκησή σου…

Σίβα, ο εξολοθρευτής σκύλος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.157

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *