Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Untitled Post

Α κ ρ ο θ ι γ ώ ς …..

Κρίση μεγαλείου

Από κρίση μεγαλείου πάσχει μάλλον  ο εμφανιζόμενος και ως Μεσσίας της πόλης Μωυσής Ελισάφ. Δεν αφήνει στιγμή που να μη μας υπενθυμίζει πόσο  διάσημος και άριστος είναι, πόσο γνωστός στα πέρατα του κόσμου, που για χάρη του ανοίγουν όλες οι πόρτες!
Μάλλον ή τον ίδιο επικοινωνιολόγο έχει με τον γνωστό της κεντρικής πολιτικής σκηνής Κούλη ή φροντίζει να αυτοεξευτελιστεί.
Προς το παρόν έχει εξευτελίσει ανεπανόρθωτα το αξίωμα του διευθυντού της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού μας, το οποίο μετέτρεψε σε κονφερασιέ της παράταξής του…

Ένα πρότυπο προοδευτικής συμμαχίας γεννιέται στο δήμο Ζίτσας!

  Ένα πρότυπο προοδευτικής συμμαχίας γεννιέται στο Δήμο Ζίτσας, το δεύτερο μεγαλύτερο δήμο του νομού μας.
Αναφερόμαστε φυσικά στην από τα κάτω ( και μάλιστα πολύ κάτω) συνάντηση  των δυνάμεων της ριζοσπαστικής Αριστεράς με εκείνες που
έλκουν την ιδεολογική και πολιτική καταβολή τους απευθείας από το
κίνημα του Προυντόν, και που εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο ο τοπικός
μέντορας του κ. Γαρδίκου, φιλόσοφος, συνεταιριστής και πολιτικός Βαγγέλης Αργύρης.
Είναι κρίμα που χρειάστηκαν σχεδόν δυο αιώνες για να μετουσιωθούν σε
πράξη τα οράματα των μεγάλων ηγετών του εργατικού κινήματος και να δει ο
μακαρίτης Κάρολος Μαρξ, τι κακό κάνουν οι ιδεοληψίες και τα προσωπικά
κίνητρα…
Υστερόγραφο: Αυτά βλέπει ο οραματιστής και θεωρητικός των
συνεργασιών του εργατικού κινήματος Φίλιππας Φίλιος και οι οπαδοί του
και χτυπούν το κεφάλι τους στον τοίχο για την αποτυχία της δικής τους
προσπάθειας στο δήμο Ιωαννιτών εξ αιτίας της αντίδρασης των σεχταριστών!

Ο αποκεφαλισμός

Χρόνια είχαν να δουν τα Γιάννενα τέτοια ιταμή επίθεση σαν αυτή που έγινε στα γραφεία της παράταξης “Γιάννενα, πολίτες για την Ανατροπή” με τον συμβολικό αποκεφαλισμό της κεφαλής του Λάζαρου Νάτση στην αφίσα του στην είσοδο του εκλογικού κέντρου στην πλατεία Πάργης.
Η “επέμβαση” ήταν χειρουργική και άκρως συμβολική, παραμπέμπουσα σε εκτελέσεις του ΙΣΙΣ και προσωπικά δεν νομίζουμε ότι έχει σχέση με αγανακτισμένους χούλιγκαν του ΠΑΣ, που δεν έχουν την ιδεολογική …φαντασία τέτοιων κινήσεων.


Πάμε καλά!



Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες των ενθαρρυντικών μηνυμάτων που στέλνουν οι απλοί πολίτες στην παράταξη της Ανατροπής του Λάζαρου Νάτση!
Είναι η προσωπικότητα του επικεφαλής, αφού ο γίγαντας ( στο …σώμα) Λάζαρος είναι μια ήρεμη δύναμη, ένας άνθρωπος σοβαρός, χωρίς ίχνος οίησης, έντιμος και συγκροτημένος, ικανός για συνθέσεις και αποτελεσματικός.
Είναι η σύνθεση του ψηφοδελτίου που δεν έχει στοιχεία λάιφ στάιλ, που είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα πολλών παρατάξεων αλλά το χαρακτηρίζει η ομοιογένεια και η παραταξιακή συνείδηση.
Είναι τέλος ο θυμός των πολιτών που αντιδρούν στο αποτυχημένο πραξικόπημα των πεμπτοφαλαγγιτών που δρουν στο χώρο μας, που χωρίς ίχνος ντροπής αντιστρατεύονται καθημερινά των αγώνα μας, στηρίζοντας παρατάξεις που έχουν σαν στόχο την στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ…


Καρεκλοκένταυροι



Ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα και αυτών των εκλογών είναι το θράσος ( γιατί περί θράσους πρόκειται) παραγόντων της αυτοδιοίκησης με πολυετείς θητείες στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου να μετέρχονται κάθε μέσο για να “πείσουν” τους πολίτες να τους ψηφίσουν για μια ακόμη θητεία.
Προφανώς δεν μπόρεσαν να δείξουν τόσα χρόνια τα προσόντα τους ή είναι θιασώτες της ισοβιότητας στην καρέκλα!
Και υπάρχουν κάποιοι που ακόμη έχουν στα αυτιά τους τη διακήρυξη του Θωμά Μπέγκα στο τέλος του 2013 περί …διαρκούς ανανέωσης, βάζοντας πρώτον τον εαυτό του…

Στέφανος Καραμούτσιος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.157

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *