Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Χαμός με τον Ρουσόπουλο που χλεύασε άνεργους δημοσιογράφους

Χαμός με τον Ρουσόπουλο που χλεύασε άνεργους δημοσιογράφους
Σε κλίμα έντονων αποδοκιμασιών εναντίον μέλων της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, «τιμήθηκαν» τα 100 χρόνια από την ίδρυση της ΕΣΗΕΑ. Πρωτόγνωρα επεισόδια σημειώθηκαν έξω από τα γραφεία με τα ΜΑΤ να απωθούν βίαια δημοσιογράφους. 
Δεκάδες δημοσιογράφοι είχαν συγκεντρωθεί έξω από το κτήριο προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τον τρόπο που έγινε η εκδήλωση, αλλά και γιατί τα εγκαίνια έγιναν παρουσία του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά.
Στο μεταξύ ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας που ήταν προγραμματισμένο να εγκαινιάσει την έκθεση δεν παραβρέθηκε τελικά.
Ωστόσο, την κατάσταση «πυροδότησε» με μια αψυχολόγητη κίνησή του ο πρώην υπουργός επί κυβερνήσεως Καραμανλή, Θεόδωρος Ρουσόπουλος.
Κατά την έξοδό του από το κτήριο της ΕΣΗΕΑ και στο άκουσμα της λέξης «ντροπή», ο κ. Ρουσόπουλος, γιούχαρε τους συγκεντρωμένους, άνεργους δημοσιογράφους, με ένα παρατεταμένο «ου»!
Τότε οι άνεργοι δημοσιογράφοι άρχισαν να διαμαρτύρονται εντόνως, φωνάζοντάς του και «στολίζοντάς» τον με κοσμητικά επίθετα, όπως «λαμόγιο», «γελοίε», «ξεφτιλισμένε» και άλλα.
Τότε, με τη συνοδεία της συζύγου του, Μάρα Ζαχαρέα, και τον άντρα της προσωπικής του φρουράς (πληρώνουμε και φρουρό για τον χαραμοφάη) απομακρύνθηκε με γοργό βήμα από την είσοδο του κτιρίου και κατευθύνθηκε στο αυτοκίνητό του!

Η χθεσινή εκδήλωση πάνως ήταν ιδιαίτερα επεισοδιακή καθώς εκτός από το συμβάν με τον Ρουσόπουλο επίθεση δέχθηκαν η Ντόρα Μπακογιάννη και άλλα στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ έξω από τα γραφεία της Ενωσης από συγκεντρωμένους συνδικαλιστές της ΠΟΣΠΕΡΤ.
Συγκεκριμένα την ώρα που η βουλευτής της ΝΔ έβγαινε από το κτίριο συγκεντρωμένοι άρχισαν να τη βρίζουν στολίζοντάς την με σωρεία κοσμητικών επιθέτων του τύπου «ουστ μωρή καριόλα, «στα τσακίδια» και άλλα πολλά. 
Φραστική επίθεση δέχθηκαν και η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, αλλά και ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Πρωτόπαππας., που αναρωτήθηκε «ποιοι είναι αυτοί οι γελοίοι που διαμαρτύρονται»;
Πηγή: Πρώτο Θέμα 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.157

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *