Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ vs ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ remake;

Αγαπητέ Απόκαυκε,
Μαθαίνουμε με ενδιαφέρον, εδώ στην ηρωική Κρούγια, τα τελευταία νέα από τις απειλές, τις συγκρούσεις, τα παζάρια κτλ των κκ Παπανδρέου – Βενιζέλου …. 
Αναρωτιέμαι μέσα σε αυτό τον ορυμαγδό των επαναλήψεων, που επέφερε η φτώχεια στην άλλοτε γκλαμουράτη ελληνική τηλοψία, μήπως ανέλαβε και πάλιν ο σεναριογράφος του περιπετειώδους τέλους της Ένωσης Κέντρου (ΕΚ- ΕΚΝΔ- ΕΔΗΚ κοκ), με πρωταγωνιστές τους αειμνήστους Μαύρο- Ζίγδη; 
Σκεντέρμπεης , ο πιστός φίλος της χώρας σου
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟΚΑΥΚΟΥ:

Αγαπητέ, φίλε Γιώργη Κ. Σ.
Οπωσδήποτε οι σχετικές ομοιότητες είναι ευδιάκριτες αλλά εγώ θα σταθώ σε τρεις σημαντικές διαφορές:
α) Οι συγχωρεμένοι Μαύρος -Ζίγδης ήταν έντιμα πρόσωπα, αναβαπτισμένα στην αντιδικτατορική πάλη, ασχέτως της πολιτικής αποτυχίας τους να αναγνωρίσουν εγκαίρως τον πολιτικό θάνατο της παράταξης τους, με αποτέλεσμα να την περιφέρουν ως τυμπανιαίο πτώμα και να γελοιοποιούνται στα ύστερα.
 Η ιστορία όμως δεν τους καταλόγισε εθνοκτόνο πρόθεση..
β) στεγαστήκαν εν τέλει στα ψηφοδέλτια του πολιτικού τους εκτελεστή!
γ)παρέδωσαν σε αναδυόμενους κολοσσούς της πολιτικής και όχι σε παιδάρια του δεκαπενταμελούς..


σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.156

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *