Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Η ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΩΝ (ΘΥΜΑΤΑ του ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΕΠΕΣΑΝ και ΤΙΤΑΝΕΣ της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ)

Σεβαστέ δάσκαλε Απόκαυκε, 
Γνωρίζεις ότι είμαι και θα είμαι βαμμένος εθνικόφρων σκύλος!
Σημαντικό όμως πλήγμα για τον κόσμο των ιδεών μου υπήρξε η αποκάλυψη για τον ρόλο Καρατζαφέρη 
Δεν ξέρω, αν τον κάρφωσε ο λεγόμενος «μπροστάντζας» ή ο Βο(ρβο)ρίδης; Γιατί  ο κ Πρόεδρος είχε μεν πει ότι ο κ Μεϊμαράκης Βαγγέλης είναι γνωστός στην πιάτσα με το προσωνύμιο «μπροστάντζας» αλλά είχε επίσης καταγγείλει ότι η ευειδής ιατρός , σύζυγος Βορίδη , είχε πτυχίο εκ Βουλγαρίας.
Επισημαίνεται πάντως ακόμη και από σκληρούς πολιτικούς αντιπάλους μας, ότι η οφ σορ στην οποία φέρεται ότι έγινε το έμβασμα ονομάζεται Homeric, δηλαδή «Ομηρική», οπότε τα χρήματα θα διατέθηκαν, πιθανότατα, σε σκοπούς εθνικούς.
Ramon, ο τεθλιμμένος σκύλος
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟΚΑΥΚΟΥ: Πικραμένο, πιστό μου σκυλί της εθνικοφροσύνης, 
πολύ πρόσφατα ο κ Αναδριτσανάκης μας θύμισε σε άρθρο του τον Βασίλη Ραφαηλίδη να λέει ότι οι εθνικιστές χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, τους βλάκες και τους απατεώνες που πλουτίζουν εκμεταλλευόμενοι τους βλάκες.
Ωστόσο παρηγορητική είναι και η άλλη επισήμανση του κ Αναδριτσανάκη πως θύματα της γοητευτικής ρητορικής του ανδρός έπεσαν πριν από σένα και τιτάνες όπως ο κ Πρετεντέρης που τον είχε επί χρόνια πελάτη, πριν τον αντικαταστήσει με τον κ Μάκη Βορίδη, ο Πρύτανης των λαμογίων κ Σημίτης που τον έκανε τηλεοπτικό star, όταν κατάλαβε ότι πετσόκοβε τον Ραφηναρέα και πάνω από όλα ο ίδιος ο Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς που τον κατέστησε συγκυβερνήτη!
Το πιο ωραίο είναι ότι εκείνη η ανατολίτικη τριμερής των σαλτιμπάγκων εγγυήθηκε προ διετίας την ευρωπαική πορεία της χώρας!!!
 Και μη χειρότερα ….

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.156

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *