Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΣΥΝΔΕΣΗ ΠΑΡΟΧΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΕΝΣΗΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΙΚΑ Κ Ρ.ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ!

Ενώ η τρόικα φέρεται να θέτει το ζήτημα αλλαγών στο Ασφαλιστικό ως προαπαιτούμενο για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, και ως προυπόθεση κάθε συζήτησης για τη βιωσιμότητα του χρέους, τον ρόλο του λαγού ανέλαβε ένας παλιός γνωστός που κάποτε έβρισκε δεξιό τον Αντρέα και επικεφαλής συνδικαλιστών αποχωρούσε από το ΠΑΣΟΚ για το άρθρο 4…
«Είναι το ίδιο να έχει κάποιος 0 ένσημο, 50 ένσημα και 100 ένσημα;» είπε ο κ. Σπυρόπουλος αναφερόμενος στα δικαιώματα τους για παροχές υγείας. Προφανώς, εξήγησε ο ίδιος, θα πρέπει να υπάρχει ένα κατώτατο δίχτυ ασφάλισης για όλους αλλά «δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε εξισωτικά για όσους έχουν περισσότερα ένσημα».
Ωραία ακούστηκαν τα “μεταρρυθμιστικά” του λόγια στο 4ο ετήσιο Συνέδριο του Ελληνο-Αμερικανικού Επιμελητηρίου αλλά παραέξω ένα κάποιο ρίγος το προκάλεσαν τη στιγμή που το ζητούμενο, ακόμη και του Αδώνιδος, είναι η διασφάλιση της πρόσβασης στην περίθαλψη εκατομμυρίων ανασφαλίστων. 
Από αριστερόστροφος αγωνιστής της ΣΣΕΚ, έγινε αρχιμάγειρος καλπονοθευτής του Σημίτη, διευθυντάρα του ΓΑΠ και ακλόνητος διοικητής με αρμοδιότητες υπερυπουργού επί Αντώνιδος του ελληνοπρεπούς. Μόνο και μόνο για να ξεκουραστούν, μετά από 40 χρόνια προσφοράς, κάτι κουρασμένα παλικάρια σαν τον κ Σπυρόπουλο αξίζει τον κόπο ακόμη και να μεταφερθεί το Μέγαρο Μαξίμου στο Αθαμάνιο Άρτης…

Πάκης, ο ψηφοφόρος του δεξιού Ξαρχάκου

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.156

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *